Sex

LISA EN NE KRIJE DA VOLI MLAĐE MUŠKARCE: "Njihova tela su predivna i nikada nisu umorni" (FOTO)

Tvrdi da je njihov novac ne zanima jer je i sama dovoljno zaradila.

09.12.2023 20:02

LISA EN NE KRIJE DA VOLI MLAĐE MUŠKARCE: "Njihova tela su predivna i nikada nisu umorni" (FOTO)
printscreen/youtube.com/@doronddogfart4653

Zvezda filmova za odrasle Lisa En je nedavno dala intervju u kome je otvoreno govorila o svojoj sklonosti ka sportistima, posebno NBA igračima. Ona ističe da se oseća sigurno u vezi sa njima jer smatra da je njihova reputacija manje sklonija neprikladnom ponašanju. Takođe, ističe da uživa u intimnosti i tajnovitosti veza sa sportistima, jer se oseća kao da je nešto posebno i privatno.


Lisa En ističe da voli da gleda mlade muškarce, navodeći da su njihova tela predivna, a njihova uzbuđenost, naivnost i jednostavnost ih čine zabavnim i privlačnim. Ovo ukazuje na njen specifičan ukus i privlačnost prema mladim sportistima, koji često imaju energiju i entuzijazam koji Liza ceni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

 

 - Nikada nisam bila sa sportistom koji se neprikladno ponašao u mom društvu. Oni zapravo mogu izgubiti više od mene, zbog toga što ja uvek sarađujem sa gornjim ešalonom. Nisam ni sponzoruša, jer sam sav svoj novac lično zaradila i kada upoznam nekoga mogu slobodno navesti šta ja donosim u tu vezu, nakon čega oboje možemo uživati u vezi u kojoj nema nikakvih omalovažavanja - rekla je ova poznata lepotica za kojom uzdišu muškarci širom planete.

instagram.com/lisa en

Lisa En decenijama mami uzdahe muškarcima širom planete

 

Pored toga, Liza priznaje da ponekad prati NBA draft kako bi odabrala sportiste sa kojima bi volela da bude. Ističe da ovo radi iz zabave i kako bi održavala erotski naboj, sugerišući da je njen odnos prema sportistima više usmeren na zadovoljavanje svojih želja i fantazija.

- Ja sam žena u godinama i volim da gledam mlade muškarce. Oni su nešto najlepše, njihova tela su predivna. Oni su na početku svojih života, stoga su i dalje uzbuđeni, naivni i jednostavni. Nisu još uvek postali negativni. Nema velikog ega. Nisu umorni. Oni su zabavni - objasnila je Lisa.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)