Sex

POSLE DVE GODINE PAUZE POMIRILA SE SA BIVŠIM: "Ono što zahteva od mene tokom intimnih odnosa je prevazišlo sve mere!"

Granice bi trebalo da postoje, kako u svakodnevnom životu tako i na svim drugim poljima, ali šta ako volite nekog ko ne zna za njih?

20.11.2023 22:00

POSLE DVE GODINE PAUZE POMIRILA SE SA BIVŠIM: "Ono što zahteva od mene tokom intimnih odnosa je prevazišlo sve mere!"
shutterstock.com

Mnogi smatraju da je potrebno trpeti sve zbog ljubavi, pogotovo ukoliko se čini da je ona prava. Međutim, jedna dama se zapitala da li zaista treba pristati na sve.

- Bila sam sa savršenim dečkom pune tri godine. On ima 29 godina, ja 28. Možda misli da je još uvek mlad, da je rano na bilo koju dodatnu dozu odgovornosti, ali kako sam mu pomenula da posle tri godine veze razmišljam o našoj zajedničkoj budućnosti i mogućem braku, pobegao je glavom bez obzira. Rekao je da "ne vidi sebe u svemu tome" i da ne može da mi obeća zajedničku budućnost, već samo to što imamo sada. Raskinuli smo i veoma teško sam to podnela. Izlazila sam i sa drugim muškarcima, ali nikad nije bilo ništa vredno pomena. S druge strane on je počeo intenzivno da se viđa sa ženom koja je imala 31 godinu i činila se prilično samouvereno. Bila sam očajna. Prošle su dve godine, a on me je nedavno pozvao da izađemo na kafu i nisam imala snage da ga odbijem - započinje svoju priču ova mlada žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Nije mogla da odbije da se ponovo vidi sa njim

Bajka se ponovo obnovila i činilo se da je taj muškarac savršen na svim poljima, ali situacija u krevetu se drastično promenila.

- Prvi put kada smo vodili ljubav bilo je baš kao nekada i pomislila sam kako se sve vratilo na staro. Međutim, već tokom drugog puta je počeo tokom samog odnosa da predlaže neke novine, recimo da ga grebem po leđima. Svaki put je insistirao da budem sve grublja. Posle toga bi mu cela leđa bila izranjavana i izgledao bi užasno, ali smešio bi mi se i rekao da će sve biti u redu. Mislila sam da će se sve završiti na tome, ali nije. Zahtevao bi da ga šamaram, tučem ili davim, što mi nije bilo nimalo prijatno. Takođe, insistirao bi na ekstremnijim načinima odnosa koje niti sam želela, niti sam do tad probala. Samo mi pada na pamet šta li je sve radio sa tom ženom tokom dve godine. Ne želim da radim te nastranosti i ne dopadaju mi se, ali se plašim da ga ponovo ne izubim - objasnila je ona.

shutterstock.com

Predlagao samo ekstremne varijante intimnih odnosa

Komentari su ubrzo usledili.

- Ukoliko ste već bili zajedno tri godine, i razgovarali o braku, trebalo bi da odnos između vas bude iskren. Recite mu da vi imate granice preko kojih ne želite da pređete, ni zarad njega.

- Nije u redu da trpite bilo koje poniženje ili bol tokom intimnih odnosa samo da bi zadovoljili drugu stranu.

- Pokušajte da nađete neki zajednički jezik što se intimnih odnosa tiče, ukoliko je za njega nemoguće da ikada više ima normalne, a ne ekstremne odnose, taj čovek više nije za vas.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)