Sex

SARA JE IZBAČENA SA DEČIJE UTAKMICE: "Tate koje su mom sinu zabranile da trenira žele da gledaju moje gole fotografije" (FOTO)

Ova lepotica je OnlyFans i Plejboj model, a nedavno je izazvala skandal na hokeju.

04.11.2023 22:00

SARA JE IZBAČENA SA DEČIJE UTAKMICE: "Tate koje su mom sinu zabranile da trenira žele da gledaju moje gole fotografije" (FOTO)
Printscreen/https://www.instagram.com/onlysarablake/

Sara Blejk Čik je Onlyfans i Plejboj model koja na platformama za odrasle zarađuje mesečno oko 58.000 evra. Ona je vodila kozmetički salon, kada je tokom godinama pandemeije, tačnije 2020. rešila da se razgoliti pred kamerama. U njenom slučaju to se pokazalo kao veoma uspešno, pa i dalje uživa u blagodetima rada. Sara je srećno udata, a i ponosna je mama četvoro dece. Međutim, nedavno je doživela veliku neprijatnost. Njen desetogodišnji sin imao je hokejašku utakmicu kada je otpočela nezapamćena roditeljska tuča na tribinama. 

- Moj sin je tokom utakmice bio povređen, a čovek koji je sedeo tik iza mene se smejao na račun toga. Ne shvatam ko može da se smeju detetu koje je povređeno?! Morala sam da reagujem, a sedela sam sa suprugom. Taj čovek mi je odbrusio da sam glupača i da treba da ućutim pre nego što me prebije. Tada je reagovao moj suprug i izbila je opšta tuča - objašnjava Blekova.

Ona dodaje da se još nekoliko parova vidno tuklo, dok su se svi sa svima svađali. Međutim, ona i njen suprug su bili jedini kojima je dalji ulaz na taj hokej na ledu zabranjen.

- Sutradan je mom suprugu i meni stigao mejl. Tu se ustanova u kojoj se incident  desio ograđuje i obaveštava nas da nam je svaki dalji ulaz tamo zabranjen. Kako meni i mom suprugu, tako i našem sinu koji je redovno trenirao tamo. Bili smo zapanjeni. I drugi su se tukli, a samo smo mi dobili zabranu prilaska. Morala sam da pozovem sina i da mu saopštim da više neće moći da ide na omiljene hokejaške utakmice. Prvo je mislio da se šalim, ali onda sam mu pokazala mejl i najzad je shvatio. Plakao je kao kiša - objasnila je ova majka.

Sara je dodala da su mnoge tate iskoristile incident kako bi se pretplatili iste večeri na njen OnlyFans nalog.

- Nisam mogla da verujem kada sam iste večeri dobila poruke od čak 10-15 tata koji su bili tamo. Znam da nisam jedina koja je izazvala incident. Šta je trebalo da radim, da sedim dok prozivaju i vređaju mog povređenog sina. Ja sam mama, naravno da ću zaštititi svoje dete. Takođe, verujem da su svi upoznati sa time čime se ja bavim. Da recimo imam i dalje kozmetički salon ne bi bilo nikakvih problema, ali pošto sam OnlyFans zvezda onda ima. Rekla sam sinu da se opusti, ne moramo više da idemo na taj hokej, mogu da mu priuštim drugi sport ili klub koji god poželi - zaključila je Sara, a o tome je pisao i Dejli star.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)