Sex

ŽELEO JE DA ZAČINI INTIMNI ŽIVOT KAD SE UMEŠAO KOMŠIJA: "Mislio sam da je sve zabava, ali odluka moje žene me je uništila!"

U trenu je ostao bez svega a porodica mu se raspada.

16.10.2023 22:00

ŽELEO JE DA ZAČINI INTIMNI ŽIVOT KAD SE UMEŠAO KOMŠIJA: "Mislio sam da je sve zabava, ali odluka moje žene me je uništila!"
shutterstock.com

Godine braka nisu garancija za sreću, naprotiv često dolazi do zasićenja među bračnim parovima. Jedan muškarac (39) želeo je da začini intimni život sa suprugom s kojom je u braku više od 10 godina i s kojom ima dvoje dece. 

- Imao sam prilično idiličan odnos sa suprugom. Vremenom smo stekli veliku kuću, svako od nas je imao svoj automobil, deca su nam bila fina i lepo vaspitana. Zbog brojnih obaveza nam je trpeo intimni život, ali se ni ona ni ja nismo žalili. Bili smo svesni da strast vremenom nestaje. A, onda se u naš komšiluk doselio drugi bračni par. Počeo sam da se družim sa komšijom i vrlo brzo smo postali odlični drugari. Jedne večeri smo supruga i ja bili kod njih na nekoj proslavi i popili smo koju čašicu više. Ne znam kako, ali razgovor je krenuo u pravcu se*sa. Komšija nas je pitao da li smo nekad probali se*s sa drugim parom. Supruga i ja smo maltene u glas odgovorili da nismo, iako smo tajno uvek maštali o tome. Nisam ni slutio da će se stvari otrgnuti kontroli - započinje priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Komšije im predložile da provedu strastvenu noć zajedno

Komšinica je ipak odustala od primamljivog odnosa u četvoro i otišla na sprat da spava. 

- Moja žena i ja smo ostali sa komšijom i prilično pripiti i uzbuđeni započeli smo “trojku”. Toliko nam se svidelo da smo ponovili odnos još dva-tri puta iste noći. Bilo mi je čudno što je još jedan muškarac na moje oči imao se*s sa mojom ženom, ali bio sam uzbuđen i prilično pijan da bih dalje razmišljao. Ona se sutradan ponašala normalno kao da se ništa nije desilo - rekao je on.

Šok je usledio tri nedelje kasnije kad mu je supruga saopštila da želi razvod.

- Bio sam potpuno zatečen jer ništa nije nagoveštavalo kraj našeg braka. Izgleda da je moja žena nastavila da se viđa sa našim komšijom, samo bez mene. Sada tvrdi da želi da izlazi i sa drugim muškarcima, da uživa u neobaveznom se*su naravno bez mene. U trenutku sam izgubio sve, očajan sam, porodica mi se raspada i ne znam šta da radim - pojadao se ovaj muškarac. 

Shutterstock

Veče su završili sa komšijom

Komentari su ubrzo usledili.

- Pitanje je da li bi vi pristali da budete u braku sa ženom koja ima odnose sa drugim muškarcima, ako je ona tako odlučila, razvod je najbolje rešenje.

- Zapitajte se da li ste možda zanemarivali suprugu poslednjih godina, njena novootkrivena se*sualnost je možda trenutna, ali posledice su trajne.

- Upravo iz ovog razloga nije dobro imati se*s u troje, uvek neko na kraju bude povređen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)