Sex

PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO)

Džena Medison je OnliFans zevezda koja za pet godina planira da se penzioniše pošto dnevno prihoduje oko 1.000 dolara.

06.09.2023 22:00

PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO)
Instagram-didshereallyomgg

Džena Medison (30) je OnliFans zvezda koju samo na Instagramu prati 180.000 ljudi. Ova mlada žena hvali se kako ima 2.500-3.000 redovnih pretplatnika na svom kanalu od kojih zarađuje blizu 1.000 dolara dnevno. Džena navodno mesečno zaradi i do 40.000 dolara, a ako nastavi ovako dobro da joj ide rešila je da bi za pet godina mogla da se penzioniše.

Ova devojka nije oduvek uživala u izobilju. Njena mama je ostala bez posla kada joj je bilo 19 godina i skidanje pred kamerama bio je nužan izbor kako bi obezbedila krov nad glavom. Njena mama nije bila oduševljena što joj je ćerka OnliFans zvezda, ali je to prihvatila čim je uvidela da sve račune može da plaća od njene zarade. 

- U početku sam se mnogo više skidala pred kamerama radi fotografisanja i snimanja. Rekli su mi da imam telo o kome najveći broj muškaraca sanja, budući da imam tanji struk, a šire kukove, veću zadnjicu i grudi. To se ispostavilo kao tačno. Više ne moram toliko da se obnažujem pred svima, već imam određen broj stalnih klijenata - objasnila je Medisonova za Dejli Miror. 

Džena ističe da je njeno zanimanje specifično, a opisala bi ga kao pružanje usluga emotivne veze. Ona sama za sebe kaže da je “profesionalna devojka”, tačnije ona koja pruža i emotivnu, ne samo se*sualnu utehu. 

- Ja sam emotivna podrška, tu sam za senzualnu čet kominkaciju i video snimke. Mnogim momcima pružam osećaj “prave veze”. Većina njih ima dosta problema koje mogu da ispričaju prijatelju ili porodici, ali ipak svakome je potrebna emotivna podrška koju ja pružam. Sada sam smanjila obim posla i imam momke sa kojima redovno održavam komunikaciju. Moje usluge nisu nimalo jeftine, ponekad je minut komunikacije sa mnom oko 100 dolara. Zato sam odredila da se svakome posvetim po sat vremena i odredila sam sedam sati dnevno za telefonski ili video razgovor sa sedam muškaraca - objasnila je ova lepotica.

Ona je dodala da su mnogi njeni prijatelji prestali da se druže sa njom zbog poziva kojim se bavi, ali da je to ne dotiče.

- Svi oni su zapravo ljubomorni, ali ja sam već kupila svoju prvu kuću. Trošim 1.300 dolara mesečno na ličnog trenera. Dodatno dosta trošim na razne botokse. U budućnosti možda odem na plastičnu operaciju grudi ili nosa pošto mnogo moram da ulažem u svoj izgled. Imam i dečka sa kojim sam već šest godina. On shvata moj posao iako je ljubomoran kada snimam intimne video snimke za druge muškarce zbog posla. Možda se i penzionišem za pet godina, a sav novac ulažem u nekretnine - objasnila je Medisonova.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)