Sex

PRIHVATA SVE POKLONE MUŠKARACA KOJE NIKADA NIJE SRELA: "Dovoljno je da samo trepnem okicama i muškarci su već na kolenima" (FOTO)

Nova Džuls je Onli Fens model koja je rešila da maksimalno iskoristi svoje atribute i baca muškarce u trans.

18.08.2023 21:00

PRIHVATA SVE POKLONE MUŠKARACA KOJE NIKADA NIJE SRELA: "Dovoljno je da samo trepnem okicama i muškarci su već na kolenima" (FOTO)
Instagram-novajewelsofficial

Nova Džuls (27) je Škotlanđanka koja se bavila organizacijom venčanja, a sada je influenserka koja se ne libi da se za potrebe fotografisanja malo razgoliti pred kamerom. Ona je postala poznata javnosti ne samo što je otvorila profil na popularnoj platformi Onli Fens, već što je tvrdila da je pune tri godine provela u celibatu. Po njenim rečima to što se slika i snima u eksplicitnim pozama i donjem vešu nema nikakve veze sa ljubavnim odnosima.

Nova je ovoga puta ponovo zainteresovala javnost budući da i dalje nema partnera koji ju je dovoljno zaintrigirao da sa njim stupi u emotivnu vezu, ali s druge strane ona se ne ustručava da primi poklon od bilo kod muškarca, pa čak i kada ga ne poznaje.

 

 

- Dovoljno je da samo trepnem okicama i muškarci su već na kolenima. Oni su u stanju da šalju bukete cveća, sveće, veš ili kuhinjsko posuđe. Naravno da prihvatam sve poklone, da ni ne pitam od koga je, ali ne mogu me kupiti time. Takođe u restoranima uvek prihvatam piće ili ručkove koje po pravilu pristižu gde god da se pojavim. Uživam u hrani i piću i samo nestanem - istakla je Nova, a o tome je pisao i San.

Ova crvenokosa lepotica zelenih očiju i prodornog pogleda privlači pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i tokom njenog nedavnog putovanja u London.

 

 

- Bila sam sa najboljom prijateljicom u Londonu. Nismo očekivale, ali u koji god restoran bi kročile samo bi nam na kraju ručka ili večere konobari saopštili da su svi računi izmireni, tako da smo od ujutru do uveče imale kompletne obroke, niti znamo ko nam plaća, niti nas to interesuje. Muškarci misle da će nas tako namamiti u krevet, ali od toga nema ništa. Ranije sam odbijala tako nešto, ali vremenom sam naučila da u tome što uživam u kvalitetnom obroku, piću ili poklonima, nema ničeg lošeg i nisam se obavezala da ću zauzvrat izaći sa nekim - nastavila je Džulsova.

Ova lepotica se pohvalila da je poslednji put bila u Edinburgu na piću sa prijateljicom, kada im se pridružio jedan prilično stariji gospodin koji je iz Francuske.

- Naručili smo piće i samo su počele da pristižu čaše vina, a onda nam se stariji gospodin pridružio i izmirio sve račune. Kada izađem iz restorana nikada me više neće videti niti čuti iko od njih. Toliko je divno biti lepa žena- zaključila je Džulsova.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)