Sex

UKOLIKO MISLITE DA STE SVE VIDELI GRDNO SE VARATE: Ovo su ponosne vlasnice najvećih grudi na svetu! (FOTO)

Čelsi Čarms, Džazmajn Dej i Sonja Latinen su na desetine hiljada evra uložile u svoja poprsja i neće se zaustaviti na tome.

18.08.2023 22:00

UKOLIKO MISLITE DA STE SVE VIDELI GRDNO SE VARATE: Ovo su ponosne vlasnice najvećih grudi na svetu! (FOTO)
printscreen/instagram/tiktok/youtube/chelsea_charms, jazdaymedia, mrs_koriste

Standardi lepote su se drastično promenili poslednjih decenija. Silikoni i fileri su ono što je u industriji za odrasle trenutno na ceni. U želji da steknu što veću popularnost i dobiju što veći broj pratilaca na društvenim mrežama, pojedine žene su svesno odlučile da prenaglase određene delove tela. Neke od njih žele da imaju najveće grudi u svojoj zemlji, a neke i šire, piše San. Srećna Republika vam otriva ko su ponosne vlasnice najvećih grudi.

Čelsi Čarms

 

 

Amerikanka Čelsi Čarms (47) šokirala je obožavaoce na Instagramu pokazavši svoje ogromne grudi. Naime, poslednjih nekoliko godina ona nije izlazila u javnost, ali čini se da se ponosno vratila na tron. Njene dojke su veličine ogromnih lubenica, a tačna težina nije poznata, budući da njene grudi neprestano rastu. Ona je imala intervenciju koja je zabranjena iz bezbedonosnih razloga, a rezultat toga je da njene grudi rastu za oko dva i po centimetara mesečno.Ona je dodala da poznaje druge žene koje su imale ovu proceduru i jednog dana njihove grudi su prestale da rastu, tako da se i ona nada da će i njene jednog dana stati sa rastom.

Džazmajn Dej

Zvezda Onli Fensa Džazmajn Dej (29) je Britanka koja živi u Las Vegasu, a njene grudi su veoma primetne. Pojedini joj kažu da je to preterano, ali nju ne zanimaju takvi komentari. Ona je sama priznala da nije izgledala dovoljno dobro dok svoj izgled nije drastično izmenila, a na svoje grudi i zadnjicu je potrošila oko 30.000 evra.

Sonja Latinen

Sonja (35) se može pohvaliti da ima najveće grudi u Finskoj koje je uradila sa svega 18 godina, a na njih je potrošila blizu 40.000 evra. Ona je prošla kroz čak sedam operacija povećanja grudi, a može da ih koristi i kao držač za kafu. Njoj je jedino žao što više ne može da spava na stomaku i što ne može da nađe odgovarajuću garderobu, ali ne planira da se zaustavi. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)