Sex

"TOKOM BORAVKA U PARIZU IMALA SAM TROJKU SA RECEPCIONEROM": O iskustvu ove lepotice pričaju svi muškarci, a kada je pomenula policajca svi su zanemeli (FOTO)

Finalistkinja Miss bikini progovorila je o najvrelijoj intimi.

03.08.2023 21:02

"TOKOM BORAVKA U PARIZU IMALA SAM TROJKU SA RECEPCIONEROM": O iskustvu ove lepotice pričaju svi muškarci, a kada je pomenula policajca svi su zanemeli (FOTO)
tiktok-amandagoronska

Finalistkinja Miss bikini za 2022. godinu Amanda Goronski napravila je ozbiljni potres u industriji za odrasle. Svojim otvorenim prizanjima o intimnom životu izazvala je buru komentara, a na njene reči niko nije ostao ravnodušan.

Lepotica poreklom iz Poljske, a koja sada živi u Irskoj, nedavno je ispričala o svojim avanturama sa koleginicom Larom Slej, tokom putovanja u Pariz. Zabavljali su se tokom svog boravka uključujući improvizovanu trojku sa recepcionerom i još jedan uzbudljiv susret sa policajcem. Čini se da je tri zaista magični broj za ovu zavodnicu.

 
Posle našeg putovanja u vilu moja prijateljica Lara Slej i ja otišli ​​smo u Pariz. Sviđao nam se recepcionar i pozvali smo ga na trojku. Onda smo kasnije te noći pokucali na nasumična vrata hotelske sobe i našli policajca. Dali smo mu naš broj i imali smo još jednu trojku - otkrila je Amanda, piše Dejli Star.

 

 

Amandin uspon do slave u industriji za odrasle nije bio ništa drugo do izvanredan. Objavljujući sadržaj na jednoj platformi za odrasle, ova lepotica postala je veoma tražena i popularna. Samim tim rasla je i njena razara.

 - U prvih nekoliko dana bez iskustva, zaradila sam hiljadu dolara. Ako uložim posao, zaradim nekoliko hiljada - kaže ona.

Njena posvećenost i odlučnost su se isplatili i ona sada zarađuje više novca nego ikada ranije. Dok su bili u vili Amanda i drugi kreatori su takođe snimali neke sadržaje. Pre nego što je ušla u industriju za odrasle Amanda je radila u kozmetičkom salonu i bavila se manekenskom karijerom, ali je rekla da je okretanje industriji za odrasle zaista promenilo njen život.

 

 

 - Mogu da zaradim novac u snu - rekla je.

Amandin uspeh na sajtu za odrasle, ne samo da joj je obezbedio finansijsku nezavisnost, već joj je i omogućio da gradi sopstveni posao. Kada su je pitali šta ju je inspirisalo da uđe u industriju odraslih, Amanda je priznala da je to bila misao koja joj se motala u glavi dve godine. Rekla je da je to bila najbolja odluka u njenom životu i da joj je dalo slobodu za kojom je oduvek žudela. Amandin najuspešniji sadržaj do sada je video na kome se ona i još dve devojke u vili Fanspici upuštaju u trojku. U kategoriji lepotica sa prirodnim izgledom, Amanda je našla svoju ciljnu grupu, a to je ono što pleni njenu publiku. Sada uživa u sposobnosti da radi za sebe i iskoristi svaku priliku koja joj se ukaže. Amanda je rekla:

 

 

 - Osećam se slobodno kao da mogu sve. Sada imamo malu porodicu i prijatelj sam sa drugim kreatorima - zaključila je ova vatrena lepotica.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)