Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRIVA NAJBOLJE POZE DA LETNJE DANE: 3 pružaju zagarantovano zadovoljstvo, a tek jedan detalj koji on predlaže... zanemećete!

Itan Džej je podelio savete pomoću kojih će će vam libido biti visok čak i na 40 stepeni.

22.06.2023 22:01

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRIVA NAJBOLJE POZE DA LETNJE DANE: 3 pružaju zagarantovano zadovoljstvo, a tek jedan detalj koji on predlaže... zanemećete!
shutterstock.com

Poslednjih dana na snazi su visoke temperature, a kalendarskim dolaskom leta mnogi su se već uputili na odmore u toplije krajeve. Mnogi od nas su već počeli da se muče sa spavanjem tokom toplijih noći, a noćno znojenje i nesanica svakako utiču na smanjenje libida. Međutim, jedna zvezda filmova za odrasle je rekla da postoje stvari koje možete da uradite kako biste imali sjajan se*sualni odnos i tokom visokih temperatura

Njegovo ime je Itan Džej i on je nedavno govorio o najboljim načinima za se*s tokom letnjih meseci i toplotnog talasa. Prema rečima tog iskusnog muškarca, postoje jednostavne stvari koje možete da uradite i koje će vam vreme u krevetu učiniti strastvenim. Itan je rekao da je ključ uspeha mudro biranje položaja jer će oni s manje kontakata tela biti mnogo bolji odabir kada temperature pređu 30 stepeni.

Foto: Shutterstock

Tokom visokih temperatura malo kome je do strastvenih akcija u krevetu

- Za mene su najbolje poze dogi, kaubojka i obrnuta kaubojka. U njima uživam tokom vrućina. Još jedan dobar način da se pristupi tome može biti da se bavite međusobnom masturbacijom. Kada to uradite, smanjujete kontakt i ne morate da brinete o tome da li se znojite jedno na drugom. Ako unesete igračke u celokupnu kombinaciju, ne morate čak ni da budete u istoj prostoriji ako se vaši uređaji mogu kontrolisati. Opcije su zaista beskonačne, a poenta je savršena zabava - rekao je Itan, piše Dejli Star.

On je dalje parovima dao i neke kreativne ideje kako da se rashlade, a ujedno provedu uzbudljivo vreme s partnerom ili partnerkom.

Kako je rekao Itan, možete da se ohladite tako što ćete se tuširati zajedno. Jednom kada pronađete položaj biće vam superstrastveno, a možete čak i da koristite glavu tuša da začinite stvari. Vežbanje sve čini savršenim, jer morate da budete sigurni da ste bezbedni kada se tuširate, pa budite oprezni ako ga isprobate. Ne zaboravite prostirke za tuširanje kako se ne biste okliznuli ili povredili.

Još jedan dobar način da se rashladite jeste nabavka kockica leda jer ih možete koristiti da "začinite" svoje intimne tačke. Prema Itanovom iskustvu, one mogu da utiču na povećanje zadovoljstva ako ih trljate po partnerovim G tačkama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)