Sex

ONA IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A KADA JOJ VIDITE "MOMKE" ZAPANJIĆETE SE: "Bila sam s veteranima Vijetnamskog rata, samo zreli muškarci mogu da me zadovolje"! (FOTO)

Ispovest tridesetpetogodišnje Viskonsin Tif u medijima je dočekana sa žestokim osudama, ljudi su joj poručili da joj treba psihijatar.

19.06.2023 14:01

ONA IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A KADA JOJ VIDITE "MOMKE" ZAPANJIĆETE SE: "Bila sam s veteranima Vijetnamskog rata, samo zreli muškarci mogu da me zadovolje"! (FOTO)
Printscreen Instagram/ wisconsin.tiff

Viskonsin Tif (35) izgleda kao devojčica i samo na Instagramu ima više od 75.000 pratilaca. Ona je i zvezda OnlyFans koja priznaje da je privlače mnogo stariji muškarci. Kako je objasnila, kad kaže stariji ne misli na one koji su 10, 20 godina stariji od nje, već na muškarce u poznim godinama, tačnije deke. 

Viskonsin je glumica filmova za odrasle koja priznaje da uživa samo u intimnim odnosima sa muškarcima koji imaju 80 godina.

- Oduvek su me privlačili stariji. Imala sam intimne odnose sa čovekom kome se bližio 80. rođendan, kao i sa mnogim veteranima Vijetnamskog rata… - rekla je ona, prenosi Dejli star. 

Kako tvrdi, da za njen sadržaj na platformi vlada veliko interesovanje zato što ima malo devojka koje su okrenute kreiranju ponude za starije muškarce.

- Obožavaoci koji uživaju u mom sadržaju, a govorimo o mlađim ženama sa starijim muškarcima, govore mi da ne mogu ponuditi dovoljno sadržaja kolika je potražnja. Jedna sam od retkih iz industrije koja ima konstantan uspon kad su u pitanju fanovi spremni da plate za ono što radim - dodala je Tifova.

Međutim, nisu svi njeni pratioci na mrežama oduševljeni onim što radi.

- Ne mogu da verujem da si tako lepa i da dozvoljavaš starcima da te iskorišćavaju - 

- Šteta, tako si lepa, mogla bi da imaš mladića kog kod poželiš - 

- Šta ste očekivali od jedne po*no glumice? Strašno je na šta su žene spremne zarad novca - 

- Ostavite devojku na miru. Njen izbor, njena stvar - 

- Videću vas kad dođete u pozne godine, da li ćete da mislite isto kao sad - 

- Devojko, tebi treba ozbiljan psihijatar jer tebi nije dobro - bili su samo neki od komentara na mrežama na njen intervju.

Podsetimo, nije Viskonsin Tif usamljeni slučaj. Parovi sa ogromnom razlikom u godinama najčešće se vezuju za holivudske zvezde. Legendarni glumac Al Paćino nedavno je otkrio da očekuje četvrto dete sa 54 godine mlađom devojkom Nur Alfalah. I ona voli starije i zrelije muškarce, pa se pre Paćina zabavljala i sa Mikom Džegerom koji je od nje stariji 50 godina. 

Evo još nekoliko fotografija neobične Tifove:

BONUS VIDEO:

Komentari (0)