Sex

GODINAMA IMAM AFERU SA MAJKOM NAJBOLJEG DRUGA, a sada mi je otkrila nešto što me je porazilo! Moj život se raspada, nisam bio spreman za ovo!

Njegova priča je još komplikovanija nego što se na prvi pogled činilo

29.04.2023 22:01

GODINAMA IMAM AFERU SA MAJKOM NAJBOLJEG DRUGA, a sada mi je otkrila nešto što me je porazilo! Moj život se raspada, nisam bio spreman za ovo!
shutterstock.com

Želja za uzbuđenjem oduvek je bila u ljudskoj krvi, te se neretko svako od nas vođen time nekad možda upusti u neke neprimerene situacije. To se posebno odnosi na emotivne odnose. Zabranjeno voće uvek je bilo primamljivije od onoga što nam je dostupno. 

Jedan mladić vođen požudom upleo se u aferu koja bi mogla da mu dođe glave. Potpuno neplanirano ušao je u izazovnu vezu sa majkom svog najboljeg prijatelja kog zna maltene od rođenja. I dok je on živeo u ubeđenju da je sve bezazlena avantura stvari su počele da se odvijaju u potpuno drugačijem smeru.

Shutterstock

Tajna afera trajala je mesecima

- Majka mog najboljeg prijatelja i ja imamo tajni se*s dve godine. Mislio sam da je to zabavno, ali sada je otkrila da je trudna. Nosi moju bebu i želi da pobegnemo zajedno. Ako se ne složim, ona preti da će sve razotkriti. Osećam se tako nemoćno i znam u svakom slučaju da će mi se život okrenuti naglavačke - počeo je muškarac svoju ispovest za San.

Njegova priča je još komplikovanija nego što se na prvi pogled činilo. Kako je dalje objasnio, on ima 22 godina, a njegova partnerka 45 i još je udata.

- Njen sin i ja smo najbolji prijatelji otkad smo bili u pelenama i tokom godina sam provodio mnogo vremena u njihovoj kući. Dok sam odrastao uvek sam bio zaljubljen u nju. Sanjao sam o danu kada će ona biti zainteresovana za mene, ali nikada nisam mislio da će se to zaista dogoditi. Ali, sve se promenilo kada mi je ponudila da me odveze kući posle roštiljanja u njihovom domu. Zaista smo flertovali i pre nego što sam shvatio, ljubili smo se. Nismo mogli da se zasitimo jedno drugog. Otišao bih kod nje kad je bila sama i čak smo uživali u vikendu u porodičnom karavanu. Nikada nisam očekivao da će naša avantura potrajati. Ona mi je saopštila da je trudna deset nedelja i da želi da zadrži bebu i odgaja je sa mnom. Kaže da me voli, međutim, ako ne odustanem od svega i ne odem sa njom, svima će reći da sam ja otac njenog deteta. Potpuno sam šokiran i ne znam šta da radim. Nisam spreman da budem otac - tim rečima je zaključio ispovest muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

Shutterstock

Ljubavnica ga sada ucenjuje  

On je ipak želeo da mu neko da savet kako bi rešio situaciju u kojoj se pronašao. Međutim, činjenica je da će njegova tajna biti otkrivena i da mora snositi posledice za dela koja je učninio. Upravo to mu je poručila i bračna savetnica.

- Šta god da uradite, vaša tajna će na kraju izaći na videlo i bežanje sa njom to neće promeniti. Njen ultimatum nije fer i na kraju bi se izjalovio. Najbolje što sada možete da uradite jeste da budete iskreni. Pronađite trenutak kada ste oboje mirni i razgovarajte s njom o svojim brigama. Objasnite da niste spremni da se skrasite i da vam neće uspeti da pokušate da se zajedno igrate srećne porodice. Ako je dete vaše imaćete obavezu da ga u najmanju ruku finansijski izdržavate. Iako razumem da vas je ovo potreslo, vreme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke - zaključila je savetnica u svom odgovoru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)