Sex

ANĐELA OTKRILA KOLIKO JOJ JE TRAJAO NAJDUŽI INTIMNI ODNOS: A onda se raspričala i o detaljima te maratonske akcije (FOTO)

Anđela Vajt je zvezda filmova za odrasle koja je učestvovala u snimanju skoro 1.000 scena u toj industriji, ali najduži odnos joj je, kako otkriva, bio daleko od kamera.

22.04.2023 21:01

ANĐELA OTKRILA KOLIKO JOJ JE TRAJAO NAJDUŽI INTIMNI ODNOS: A onda se raspričala i o detaljima te maratonske akcije (FOTO)
instagram.com/angelawhite

Zvezda filmova za odrasle Anđela Vajt (34) tokom karijere je snimila više od 1.000 kadrova da bi potom producirala i sopstveni film koji je osvojio i nekoliko priznanja. Sada se prisetila kako joj je bilo dok je radila na tom projektu. 

Tokom svog iskustva u pravljenju filma stekla je potpuno drugačiji uvid u ono što zapravo gledaju konzumenti erotskog sadržaja i kako to utiče na njih.

- Svi su bili napolju i uživali, prskali se pored bazena, dok sam ja u mračnoj prostoriji sa zatvorenim roletnama sređivala kadrove. Prilično je zastrašujuće gledati sopstvene erotske scene i videti te izraze lica koje pravite. Možete da vidite stvari koje radite i možete biti zaista upućeni u to kako da se pokrećete tokom odnosa da bi to bilo mnogo senzualnije. Nekad je sve u načinu na koji postavljate ruke i noge. Ti mali potezi čine veliku razliku u načinu na koji vaš sadržaj izgleda - počela je Anđela svoju ispovest.

Nakon što je objasnila kako je unapredila svoje znanje i veštine u erotskoj industriji, otišla je korak dalje. Tokom ćaskanja u jednom podkastu, otkrila da je njen najduži se*s trajao šest sati i da to nije bilo za potrebe snimanja filma.

- Najduže što sam imala se*s je otprilike šest sati. Nije to bio samo se*s... mi smo se zezali šest sati i imali odnos, maženje, oralno zadovoljavanje, bilo je tu svega - otkrila je zavodljiva lepotica koja je zaludela muškarce širom sveta.

Govorila o idealnom muškom polnom organu 

Anđela Vajt nedavno je izazvala veliku buru u javnosti govoreći o idealnoj veličini muškog polnog organa i koliko joj je to bitno da bi postigla zadovoljstvo u intimnim odnosima.

 - Posmatrajući stvari iz krajnosti u krajnost, dužina je bitna u smislu da svoj se*sualni stil morate prilagoditi njoj. Na primer, ako ste ekstremno veliki to je podjednako neprijatno kao i kada ste ekstremno mali. Morate da pronađete uglove koji odgovaraju vašoj partnerki - istakla je Anđela.

Ona je potom dodala da je prosečna dužina penisa sasvim u redu i da zadovoljstvo jedne žene pre svega zavisi od toga kakvu tehniku muškarac ima i koliko se tokom odnosa prilagođava telu svoje partnerke. Vajtova je pitala šta je zapravo cilj muškaraca koji su zabrinuti dužinom svojih penisa?

instagram

Anđela Vajt zarađuje pravo bogatstvo i na OnlyFans platformi

- To zapravo nije bitno. Šta je tvoj cilj u se*su? Da li ti je cilj da dovedeš partnerku do orgazma? Ukoliko je to tvoj cilj, veličina tvog polnog organa nije bitna - zaključila je ona. 

Sa 14 godina želela da snima

Anđela Vajt je već sa 14 godina otkrila da želi da snima filmove za odrasle. Međutim, ona za sebe kaže da je veoma rano u životu otkrila da se*sualnost u njoj budi veliku znatiželju. Iz te radoznalosti odlučila je da isproba intimne odnose i sa muškarcima i sa ženama, zbog čega su je često osuđivali.

Printscreen Instagram/theangelawhite

Anđela Vajt godinam je u industriji za odrasle

Najinteresantnije od svega jeste činjenica da je Vajtova  dok je snimala filmove ujedno i diplomirala na Univerzitetu u Melburnu 2010. godine i to iz oblasti rodnih studija. Tokom 2014. godine ona je izjavila da želi da se posveti obrazovanju kako bi završila doktorat i svoje stečeno znanje prenela i na druge ljude. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)