Sex

UŠETALA JE U PRODAVNICU I OSTAVILA SVE BEZ DAHA, A ONDA SE OKRENULA: O ovoj atraktivnoj brineti bruji svet, kako je ovo moguće? (VIDEO)

Na sebi je imala haljinu koja je više otkrivala nego što je pokrivala, a oni koji su došli u market da nešto kupe zaboravili su zašto su tu.

14.03.2023 11:06

UŠETALA JE U PRODAVNICU I OSTAVILA SVE BEZ DAHA, A ONDA SE OKRENULA: O ovoj atraktivnoj brineti bruji svet, kako je ovo moguće? (VIDEO)
printscreen/TikTok/nara__ofc

Navikli smo da kupujući u prodavnicama zateknemo gužve i redove, zbog kojih nestrpljivo čekamo kada ćemo doći do kase. Međutim, da li ste nekada umesto regularnih kupaca nedaleko od sebe ugledali toliko zgodnu damu da sa nje, bez obzira na to kog ste pola, niste mogli da skinete pogled? Naime, jedna takva žena je ušetala u prodavnicu i ostavila sve prisutne u šoku, kako zbog izbora odeće u kojoj je došla u šoping, tako i zbog tela kakvo se zasigurno ne viđa često na ulicama.

Budući da je napolju očigledno bilo toplo, atraktivna brineta je obukla, ili bolje reći samo navukla nešto što bi trebalo da bude haljina, čime je privukla toliku pažnju da je preko noći postala jedno od najpoznatijih lica TikToka.

Printscreen/TikTok/nara__oficial

Kada je ušetala u prodavnicu ostavila je bez teksta sve prisutne

Devojčina haljina je više otkivala nego pokrivala. Njena leva strana nije imala nikakav meterijal, već samo metalni prsten koji je u predelu rebara sastavljao prednji i zadnji deo tog odevnog komada, otkrivajući istovremeno atraktivno telo. Privlačna žena, koja vreme očigledno provodi u teretani na postizanju takvih rezultata, oduševila je kako prisutne, tako i one koji su kasnije videli snimak njenog. 

Ona je strpljivo pazarila u prodavnici, međutim, niko ko se tu zatekao nije bio imun na njen izgled. Zgodno telo, preplanula koža i tamna kosa je muškarce potpuno raspametila, a neki su je uporedili sa boginjom Afroditom.

- Ovo deluje poput nečeg što ne mogu priuštiti -

- Prodali su sve moguće proizvode u jednom danu -

- Vrlo lepo, ali i previše skupo -

- Ovo je nešto više od savršenstva - komentarisali su Tiktokeri u šaljivom tonu.

Inače, njeno ime je India Nara Jung i iz Brazila je, a zbog svog atraktinog izgleda podseća na pravu Amazonku. Izvajana figura i njena dugačka, tamna kosa, oduševili su muškarce, ali i žene širom sveta, međutim, bilo je onih koji su njen potez okarakterisali kao nepotreban. Drugi su je nazvali "očajnom" jer želi da na takve načine privuče pažnju, prikazujući svoje telo na javnim mestima. 

Njoj, međutim, takve reakcije nimalo ne smetaju pa je podelila još jedan snimak kako se u nekom tržnom centru spušta niz pokretne stepenice, dok je na sebi nosila farmerice i majicu bez grudnjaka. Majica je, međutim, bila toliko kratka da je otkrivala dve trećine njenih dojki. Iako se većina složila da India nesumnjivo izgleda previše atraktivno, i na ovom snimku su se ređali komentari kako je ipak pokazala "previše". 

A šta vi mislite? 

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Super Srbin

14.03.2023 13:44

Sve žene kojima ovo smeta, a dok istovremeno sline za polugolim steroidnima tipovima koji su svuda po medijima, licemerne su i zle. To je jedina istina.

Hm da

14.03.2023 15:17

@Super Srbin - Vidi se da si Srbin, ali daleko od super. Ti si vise praziluk sorta

Super Srbin

14.03.2023 18:21

@Hm da - Istina rađa mržnju. Ko govori istinu lako se zamera lošim ljudima.