Sex

USRED AKCIJE U KREVETU SAMO JE PUKAO: Lijam je otišao na operaciju, a nakon nje primetio je drastičnu promenu na polnom organu (FOTO)

Nakon povrede strahovao je da više ništa neće biti isto te da neće moći da ima intimne odnose.

22.02.2023 08:10

USRED AKCIJE U KREVETU SAMO JE PUKAO: Lijam je otišao na operaciju, a nakon nje primetio je drastičnu promenu na polnom organu (FOTO)
liam.elis/ tiktok

Australijska zvezda filmova za odrasle Lijam Elis (34) izneo je neverovatne detalje o tome kako je slomio penis dok je snimao intenzivnu scenu seksa. Povreda se dogodila dok je bio u naletu strasti na setu sa jednom ženom i drugim muškarcem.

- U suštini, imao sam seks i usred akcije osetio sam da nešto nije u redu. To je dovelo do savijanja i kidanja penisa, što je rezultiralo frakturom - počeo je Lijam svoju ispovest dodajući da nije osetio tolike bolove dok nije shvatio šta se zapravo desilo. 

- Moj penis je odmah natekao i posle nekoliko sati pocrneo je od modrica - govori Elis o svom bolnom odnosu.

liam.elis/ tiktok

Liam je doživeo bolnu povredu na snimanju

 

Usledile su nove nevolje. Odmah je morao da se podvrgne operaciji. Najveći strah mu je bio da nakon intervencije njegov polni organ neće funkcionisati kao pre. Dodatno mu je strah ulivalo to da bi mu se ovakva situacija mogla ponoviti.

- Zabrinut sam da bi to mogla biti jedna od onih stvari koje bi se, kada to uradite, mogle ponoviti - objašnjava ovaj seksepilni glumac.

liam.elis/ tiktok

Liam je zvezda filmova za odrasle

 

Elis je dalje otkrio da planira da bude 'oprezan' u spavaćoj sobi i napreduje, pre nego što je otkrio jednu pozitivnu stvar koja može proizaći iz iskustva koje će promeniti život.

 

 

- Iz toga sam dobio besplatno obrezivanje, što je nešto što sam oduvek želeo - rekao je za Dejli Mejl.

Elisova povreda desila se nakon što je australijska zvezda iz erotske indfustrije Kiran Li nedavno otkrila kako je njena koleginica Anđela Vajt zamalo umrla dok je snimala scenu seksa. Li tvrdi da je Anđela (37) hitno prebačena u bolnicu sa pucanjem slepog creva nakon snimanja jednočasovne scene seksa 2013.

Lijam je rešio da i on progovori o svom iskustvu i skrene pažnju na stvari koje se mogu desiti tokom snimanja a koje mogu biti opasne po zdravlje, a neretko i život. Inače, Pre nego što je započeo svoju karijeru kao zvezda filmova za odrasle, Elis je služio više od četiri godine u zatvoru zbog droge. Nakon puštanja na slobodu, preokrenuo je svoj život i fokusirao se na svoju novu karijeru.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)