Sex

OČAJNI MUŽ TUŽIO ŽENU JER JE NEZASITA: Šok na sudu, otkrio koliko mu puta dnevno traži odnose i šta mu sve govori, pa usledio veleobrt! (VIDEO)

Bračni par Nelson iz Amerike izazvao je ogromnu pažnju širom sveta zbog krajnje neobičnog razloga za razvod, zbog kog su dospeli i na sud.

20.02.2023 12:03

OČAJNI MUŽ TUŽIO ŽENU JER JE NEZASITA: Šok na sudu, otkrio koliko mu puta dnevno traži odnose i šta mu sve govori, pa usledio veleobrt! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/keemansu4

Većina ljudi veruje da su uglavnom žene te koje odbijaju intimne odnose kada njihov partner izrazi želju za tim, pa pronalaze izgovore kako bi ga eskivirale na sve moguće načine. To, potpuno prirodno, muškarce čini frustriranim. Naravno, mnoge se "izvlače" na previše obaveza u kući, na glavobolju i slične zdravstvene tegobe, ali je činjenica da svaka dama želi da se posveti svom mužu koliko može, i fizički i psihički. Međutim, šta kada se dogodi da je situacija obrnuta? Naime, iako su pripadnici jačeg pola ti koji najčešće iniciraju seks, pa i više puta nedeljno ili dnevno, i te kako i među ženama ima onih nezasitih.  

pexels.com

Žena je imala poseban zahtev koji muškarac nije mogao da prihvati

Bračni par Nelson iz Amerike postao je viralan na TikTok mreži nakon što je internet zajednica saznala za njihovu pomalo neobičnu situaciju i razlog zbog kog se razvode. Kako su u svojim svedočenjima naveli, žena želi "redovan" seks, što u njenom slučaju znači i čak 5 do 6 puta dnevno, dok njen očajni muž priznaje kako ne može da isprati njen tempo.

- Svesna sam da je to retko, ali ja imam normalan seksualni nagon i volim da upražnjavam seks. Ne vidim ništa loše u tome, samo želim seks sa svojim suprugom. On se žali non-stop i traži izgovore. Ja radim 10 sati dnevno, dođem kući, a on igra igrice i visi na Fejsbuku. Najmanje što može da učini jeste da zadovolji moje seksualne potrebe - požalila se žena sudiji.

Muškarac je pokušao da se odbrani pokušavajući da uveri sudiju kako njegova supruga preteruje.

- Ona je spremna za akciju u svakom trenutku i za odmor od posla joj treba svega 15 minuta, a onda nastavlja sa svojim zahtevima da završimo u krevetu - istakao je očajni Nelson. 

Verovali ili ne, on je čak i nasmejao sudiju i porotu, ali je bio više nego ozbiljan i priznao je da mu takvi zahtevi zaista predstavljaju veliki teret.

- Moj suprug bi pucao na ljude da je na vašem mestu! - rekla je sudija kroz osmeh.  

Supruga je to jedva dočekala rekavši da to pokušava sve vreme da objasni. Iako je i sudija stala u odbranu žene, šaleći se i pokušavajući muškarcu da objasni da je to nešto što bi svaki suprug želeo, muškarac je ostao kategoričan. Naglasio je još samo kako ga čitav odnos mnogo iscrpljuje.

- Ja sam čovek, nisam supermen. Nakon seksa sam pospan, želim da odmorim, ali ona počinje "dušo, mogli bismo da se istuširamo" i slično. To je previše - požalio se muškarac, aludirajući na činjenicu da takve ženine rečenice opet znače samo jedno. 

Dodao je i kako mu ona opet sutradan traži da napravi doručak, pa da opet vode ljubav u kuhinji. Na kraju, kada je morao da objasni svoju viziju zajedničkog života sa suprugom, muškarac se zbunio pa je istakao i da mu smeta činjenica što je on kod kuće, a ona je ta koja radi.

- Gospodine Nelson, vi ste lenji, a lenjost nije vizija u životu. Lenjost je mana. Ono što ćete uraditi jeste da ukoliko upoznate potencijalnu buduću suprugu morate odmah da joj naglasite da ne želite da radite - zaključila je sudija ironično i odbila tužbu očajnog muškarca. 

Par se, inače, razveo, ali je korisnike TikToka njihova priča i te kako nasmejala . Mnogi su istakli kako bi njihovi partneri ili presrećni da su na mestu ovog čoveka.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)