Sex

OSOBE SA OVOM KRVNOM GRUPOM SU NAJBOLJI LJUBAVNICI: Oni su vatreni i nezasiti, proverite da li ste među njima (FOTO)

U pitanju je krvna grupa koja je nastala prva i danas je najčešća u ljudskoj populaciji.

24.12.2022 21:02

OSOBE SA OVOM KRVNOM GRUPOM SU NAJBOLJI LJUBAVNICI: Oni su vatreni i nezasiti, proverite da li ste među njima (FOTO)
Shutterstock

Krvna grupa određuje mnoge aspekte naše ličnosti od ishrane, rizike ka određenim bolestima do umeća u krevetu. Japanski naučnici veruju da krvna grupa utiče i na seks.

Na osnovu brojnih istraživanja došlo se do zaključka da su osobe sa nultom krvnom grupom neprevaziđene kad je u pitanju rasplamsavanje vatre u krevetu. Nulta krvna grupa je nastala prva, imali su je naši preci i najčešća je u ljudskoj populaciji.

Srećna republika vam donosi zašto su osobe sa ovom krvnom grupom nose titulu najboljih ljubavnika bez obzira na pol.

Foto: Shutterstock

Oni si nezasiti, izdržljivi i velikodušni ljubavnici

Izdržljivi i nezasiti

Prema istraživanju koje je objavio magazin "Priroda i nauka" osobe sa nulta krvnom grupom su optimisti po prirodi i puni entuzijazma. Užasavaju se monotonije u bilo kom obliku pa im odgovaraju partneri koji su poput njih potpuno nepredvidivi kad su u pitanju intimni odnosi.

Ništa ne planiraju, niti vole da znaju unapred šta da očekuju u krevetu jer to umanjuje njihovo seksualno uzbuđenje. Kao ljubavnici, bez obzira da li su u pitanju muškarci ili žene, potpuno su nepredvidivi, strastveni, nezasiti, mogu biti nežni i grubu u isto vreme. Oni prosto uživaju u seksu i vrlo su izdržljivi, pa mogu satima da vode ljubav.

Uživanje i zadovoljstvo partnera im je jako važno pa umeju sebi da uskrate dozu uživanja samo da bi njihov partner bio zadovoljen.

Rado isprobavaju nove poze ali ništa previše ekstremno tek toliko da malo začine i razbuktaju vatru u krevetu. Obožavaju fantazije i spremni su da ispune sve maštarije partneru.

shutterstock.com

Pokreće ih adrenalin i nepredvidivost pa se sa takvim partnerom najbolje slažu

Naučno objašnjenje

Kako objašnjavaju japanski naučnici, razlog za nadmoć osoba sa nultom krvnom grupom u krevetu leži u njihovom karakteru. Ljudi čijim venama teče ovaj krvna grupa odlični su u logičkom razmišljanju, dobro se snalaze u prostoru i imaju odličan osećaj za orijentaciju.

Oni žude za osećajem moći i u stanju su da se fokusiraju na cilj koji žele da postignu. Po prirodi su optimisti, odgovorni i savesni ali umeju da reaguju i impulsivno.

Adrenalin je ono što ih pokreće pa među ekstremnim sportistima najviše je onih koji imaju upravo ovu krvnu grupu. Uzbuđenje bilo koje vrste pa i seksualno, neophodno im je kao vazduh kako bi se osećali živima.

Slabe tačke su im stres i dosada zato je preporuka da uvek zaposle um i ruke i nešto rade, jer ih lenčarenje i dokolica doslovno mogu odvesti u depresiju ili neko drugo ozbiljno obolenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)