Sex

NAJBOLJI I NAJGORI LJUBAVNICI SVETA! Nacija na prvom mestu će vas zaprepastiti

Istraživanja donose zanimljive podatke o tome gde su najbolji ljubavnici. Ukoliko se dvoumite između nekih ponuda, istraživači poručuju da će vam ova statistika skratiti "muke".

20.04.2022 14:00

NAJBOLJI I NAJGORI LJUBAVNICI SVETA! Nacija na prvom mestu će vas zaprepastiti
unplash

Mnogi se verovatno pitaju  u kojoj zemlji žive najbolji ljubavnici i koja zemlja ima idealne partnere po nekim kriterijumima koji uključuju dobre ljubavne veštine.

Kako se određene zemlje kotiraju na toj skali veštih ljubavnika iznenadiće mnoge koji su možda imali drugačiju sliku za neke zemlje, po pitanju toga gde žive najvatreniji muškarci i žene.

Donosimo vam statistiku koja je urađena na osnovu jednog istraživanja. Kompanija Sasi dejts  koja se bavi onlajn upoznavanjem je anketirajući oko 23.000 korisnika došla je do zanimljivih rezultata.

Podaci su se prikupljali na taj način da su korisnici bili upitani za svog poslednjeg partnera sa kojim su spavali, odnosno trebalo je da ga ocene na skali od 0 do 10 i da otkriju poreklo zemlje iz koje je bio.

unplash

Dobri ljubavnici jednako su važni i ženama i muškarcima

Kada je reč o seksualnoj sposobnosti, zanimljiv podatak je da su žene iz Velike Britanije bile bolje rangirane nego muškarci. One su na skali bile ocenjene sa 7 što znači da su „dobre“, a muškarci sa 6 kao „prilično dobri“.

Amerikanci su samouvereno zauzeli visoku poziciju i dobili ocenu 8 i žene i muškarci, što znači „veoma dobro“. Na najvišoj skali našle su se i Francuskinje i Italijanke kao odlične ljubavnice, ali i muškarci iz Južne Afrike.

unplash

Amerikanci su u istraživanju prošl najbolje

Ipak najgori u krevetu u anketi su ocenjeni muškarci sa Novog Zelanda. Oni su dobili 4 za veštine u krevetu što znači „loše“.

Istraživači se nadaju da će njihova statistika pomoći ljudima da izaberu partnera koji će zadovoljavati njihove kriterujeme, bar kada su u pitanju ljubavne veštine.

Ako ništa više, poručuju da će ovi podaci možda pomoći nekome ko bude te sreće da se nađe u dilemi između dve ponude, koju da odabere.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)