Sex

FUDBALERI SU OČAJNI U KREVETU: Podaci pokazuju i koji muškarci su najveći zavodnici, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Istraživanja su pokazala koji sportisti su najveštiji u intimnim odnosima, rezultati će vas iznenaditi.

06.12.2022 22:01

FUDBALERI SU OČAJNI U KREVETU: Podaci pokazuju i koji muškarci su najveći zavodnici, ovome se niko nije nadao! (FOTO)
shutterstock.com

U jeku Svetskog prvenstva u fudbalu, objavljeni su podaci koji su javnost više iznenadili od toga koja reprezentacija se plasirala u narednu rundu takmičenja u Kataru. Naime, nova studija na temu seksa želi da sazna koji tip sportista najviše uživa u ovoj senzualnoj aktivnosti i višestrukim orgazmima, a sproveo ju je brend sportske ishrane Myprotein. Oni navode da fudbaleri imaju najmanje šanse za srećni završetak, dok su golferi oni koji imaju su najaktivniji seksualni život i najuspešniji su na ovom polju.

pexels.com

Žene vole sportiste

 

Prema podacima, golferi imaju odnose u proseku 12.5 puta mesečno, odnosno više od tri puta nedeljno. Njih blisko prate plesači, koji uživaju u igrama u spavaćoj sobi 12.2 puta mesečno, kao i dizači tegova, čiji prosek iznosi 11.7 puta u jednom mesecu, piše Muškimagazin.

Sa druge strane, fudbaleri imaju najmanje orgazama i doživljavaju ih samo 3.3 puta mesečno, dok takođe imaju najmanje samopouzdanja u spavaćoj sobi. Prema podacima i stručnjacima, golf pruža brojne hormonske beneficije, smanjuje stres i promoviše mentalnu snagu, što je povezano sa boljim seksualnim performansama, dok fudbaleri dobijaju sjajnu kardio vežbu, koja im poboljšava fizičku snagu. Ipak, istraživanje nam sugeriše da žene smatraju fudbalere za najatrakitvnije sportiste.

shutterstock.com

Plesači su visoko pozicionirani na ovoj lestvici

 

Kada se radi o biciklistima, skoro polovina ispitanika kaže da je biciklizam poboljšao njihovu seksualnu aktivnost. Biciklizam im pomaže da razviju snagu donjeg dela svog tela, što im omogućava da istražuju različite seksualne položaje. Takođe, biciklisti uživaju u brojnim hormonskim benefitima i mentalnoj snagi, koji su poznati faktori koji poboljšavaju seksualno zadovoljstvo.

Verovali ili ne, muškarci koji se bave jogom pucaju od strasti i zadovoljstva. Prema istraživanju oni imaju najviše orgazama na mesečnom nivou. Redovno bavljenje jogom im pomaže da poboljšaju svoj balans i fleksibilnost, što može proširiti njihove seksualne potencijale, istovremeno sprečavajući potencijalne povrede.

unsplash.com

Vežbanje podstiče hormone i želju za seksualnim odnosima

 

O tome zašto žene vole sportise, svojevremeno je govorila i Lisa En veteranka erotske industrije.

- Gledam momke od 18, 19, 20 godina. Oni su mali primerci. Njihova tela su prelepa. Oni su na početku svog života, pa su i dalje uzbuđeni, naivni i jednostavni. Još nisu negativni. Još nema ega. Nisu umorni. Oni su zabavni. Ovo su ujedno i najsposobniji primerci na svetu. Kada ih vidim gole, to je neverovatno. Ja samo pravim mentalne slike. To me motiviše jer želim da se takmičim sa njima - govorila je svojevremeno Lisa.

instagram.com/lisa en

Lisa En je dala svoj sud

 

Lisa En priznala je da uživa da spava sa NBA igračima jer je to ženski ekvivalent momcima koji spavaju sa modelima donjeg veša. Lisa, koja se smatra jednim od najistaknutijih glumica u industriji filmova za odrasle, govorila je o životu u ovoj profesiji.

- Osećam se kao momci koji jure za modelima donjeg veša, tako gledam na sportiste - rekla je Lisa u intervjuu za strane medije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)