Sex

MUŠKARCE UZBUĐUJE ZARAŽAVANJE SIDOM? Novi bizarni fetiš prepoznat u svetu! (FOTO)

U moru neobičnih fetiša u intimnim odnosima, jedan se posebno izdvojio po svojoj bizarnosti, a to je fetiš zaražavanja virusom HIV.

24.09.2022 22:02

MUŠKARCE UZBUĐUJE ZARAŽAVANJE SIDOM? Novi bizarni fetiš prepoznat u svetu! (FOTO)
shutterstock.com

Seksualni apetiti i težnje su veoma uzbudljiva oblast kroz koju možemo mnogo toga saznati o ljudskoj prirodi. Neki vole grubosti, neki da budu ponižavani, treći nežnosti, mada ima i onih koji vole nastrane stvari, pa čak i veoma opasne. 

Bezbroj je fetiša koji nas mogu iznenaditi, međutim, postoji jedan trend koji je zabrinjavajuć, a čak bi mogao biti i kažnjiv zakonom s obzirom na to da može uticati na javno zdravlje nacije.

Radi se o težnji zaražavanja opasnim virusom HIV. Verovali ili ne, postoje fetišisti koje to uzbuđuje. 

Jedna britanska novinarka krenula je tragom te priče i sprovela istraživanje. Intervjuisala je pripadnike jačeg pola u Britaniji, SAD, Australiji i Francuskoj. Ispitani muškarci su sebe smatrali fetišistima lova na HIV. Njihova iskustva se razlikuju - neki teže ka tome da imaju odnose sa HIV pozitivnim osobama, druge to samo uzbuđuje ali nisu imali fizički kontakt sa inficiranom osobom, dok treći pak samo o tome razmišljaju i opseda ih činjenica da pronađu HIV pozitivnog partnera. Zanimljivo je da ispitanici dolaze iz potpuno različitih sredina, a i nisu iste starosnih dobi. Neki su bili rođeni u periodu kada se HIV još nije smatrao zaraznom bolešću, pa su samim tim i njihova iskustva potpuno različita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNO⚡️ (@uno.ar)

Jednog od ispitanika autorka istraživanja opisuje kao mladića iz Sijetla kog je nazvala Luk. On tvrdi da HIV povezuje sa strahom, što ga dodatno uzbuđuje u seksu. Sam osećaj da se izlaže velikom riziku po zdravlje utiče na adrenalin i uzbuđenje. 

Drugi ispitanik, čovek iz Londona koji je u svojim šezdesetim godinama, virus identifikuje sa smrću svojih prijatelja na način koji ga navodi da i sam želi da se inficira. Kako otkriva, ne ume sebi da objasni skroz tu potrebu, ali je snažno oseća.

Jedan ispitanik je, međutim, išao i korak dalje. On tvrdi da je kao gej muškarac osećao da HIV mora da bude deo njega. Činjenica da se još nije zarazio čini da se ne oseća potpunim. 

shutterstock.com

Muškarci koje opseda ovaj bizarni fetiš partnete najčešće traže putem interneta

S obzirom na to da je utvrđeno da ovi fetišisti potencijalne partnere traže putem interneta, istraživanja su se fokusirala na veb-stranice. Zasad nema mnogo podataka o brojnosti fetišista. Tu se tako dolazi do ključnog pitanja, da li su HIV fetišisti zaista brojni u realnom svetu ili se njihove potrebe svode samo na onlajn zajednicu i siguran internet prostor?

shutterstock.com

Hiv je zarazna bolest

Inač, istraživanje je pokazalo da su se neki od muškaraca zaista na kraju zarazili opasnim virusom. Ipak, brojniji su oni koji svoje fantazije ostavljaju samo u prostor mašte, bez realizacije u stvarnom životu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)