Roditeljstvo

TATA JE OSTAO SAM S BEBOM NEKOLIKO DANA, A ONDA JE MAJCI STIGAO SNIMAK! Žena umalo nije umrla (VIDEO)!

Video snimak tate bajkera preko noći je obišao svet i izazvao salve reakcija.

02.05.2022 21:05

TATA JE OSTAO SAM S BEBOM NEKOLIKO DANA, A ONDA JE MAJCI STIGAO SNIMAK! Žena umalo nije umrla (VIDEO)!
Prntscrn/YouTube

Svako ko ima bebu i ko je morao da je u prvim mesecima života ostavi sa nekim, makar to bili tata ili baka, zna koliko je to stresno i koliko majka brine za dete u svakom trenutku.

To je na svojoj koži iskusila jedna mama koja je bila prinuđena da zbog poslovnog puta ostavi osmomesečnu bebu sa tatom tokom vikenda. Pošto joj se suprug neko vreme nije javio ona je žena počela neprestano da ga zove, ali on i dalje nije odgovarao.

Kao da je bilo malo što nema nikakvih vesti o porodici, mami je odjednom stigao snimak koji ju je šokirao. Naime, njen suprug, koji je inače bajker i obožava vožnju motorom sa svojim prijateljima, poslao joj je video-zapis na kom se vidi kako juri motorom noseći naočare za sunce, dok istovremeno u naručju drži bebu.

Po snimku bi se reklo da je brzina izuzetno velika jer se čoveku na taj način vijori kosa, ali on i pored toga lagano mazi bebu po glavi. U pozadini se, pritom, vide i obrisi drveća kako "proleću".   

Istovremeno, tim potezima ona pomera kosu svom bratu.  

Prntscrn/YouTube

Ovako je zapravo snimak nastajao - bez motora, bez brzine i bez vetra u kosi 

Na kraju snimka svi kreću da se smeju, a koliko je bebinoj mami bilo smešno kada je dobila snimak otkriva se iz jednog komentara ispod videa-zapisa u kom je navedeno da je na prvu loptu žena prebledela i ostala bez daha.

Ubrzo je shvatila o čemu se radi, ali je navela da će mužu teško oprostiti preživljeni stres.  

Mnogobrojne reakcije nisu izostale, a samo neke od njih bili su i ove:

- Naravno, ispostavlja se da samo tate ne vode računa o bebama, dok su kao sve mame savršene po pitanju čuvanja dece - napisao je jedan korisnik, na šta je ubrzo dobio odgovor. 

- Majka je ta koja nosi bebu u stomaku 9 meseci i nikada je ne bi dovela u bilo koju nepromišljenu opasnost - navela je očigledno neka žena. 

- Valjam se od smeha! Ovo je fantastično - bilie su reakcije koje su prednjačile.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)