Roditeljstvo

ČEKALA JE SPEKTAKULARNU TORTU, a usledio je užas! Njena mama se nekontrolisano smejala i na sve to se i uneredila: Gosti zanemeli od šoka!! (VIDEO)

Žena je pokušala sama da napravi rođendansku tortu da bi oduševila ćerkicu, ali situacija se otela kontroli, i to u svakom mogućem pogledu.

24.10.2024 16:31

ČEKALA JE SPEKTAKULARNU TORTU, a usledio je užas! Njena mama se nekontrolisano smejala i na sve to se i uneredila: Gosti zanemeli od šoka!! (VIDEO)
Instagram-mandyscakesandbakes

Mnoge mame ne žele da bacaju novac na preskupe torte za dečji rođendan, već reše da pokušaju da ih same naprave. Nadaju se da će, ukoliko prate uputstva, i njihova domaća poslastica izgledati slično onoj originalnoj verziji. Međutim. veoma često rezultat bude zapanjenost na dečjem licu, a neretko i plač. Upravo takvu jednu reakciju imala je devojčica čiji snimak se pojavio na društvenim mrežama i izazvao salve reakcija - od smeha do čuđenja. 

Naime, devojčica pored koje je baka i gomila dece slavi rođendan, a sledi trenutak kada mama treba da izvuče plastičnu čašu koja krije lutku Elzu na torti. Međutim, caka je u tome da je figura samo do pola u vidu prave plastične lutke, dok je donji deo velika balska sukinja torta. Sve je očigledno trebalo da izgleda tako da, kad se izvuče čaša po suknji, to jest po torti, raspe se plava boja sa štrasom. Tada bi se i dobila Elza iz crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo" u svom punom sjaju. Međutim, to nije bio slučaj.

Svi su očekivali kulminaciju kada je mama počela da izvlači čašu, međutim, iz nje je, na opšte čuđenje svih gostoju, potekla nekakva rozikasta tečnost. Ona je obojila godnji deo lutke i pritom joj skroz umazala i uništila kosu. Ipak, nije samo Elzina frizura problematična. Umesto plave boje sa štrasom, nakon roze je počela da izlazi sluzava masa boje peska, zbog koje je lutka delimično pala sa torte.

Jasno je da je torta bila uništena i da nešto nije bilo u redu s trikom.

Devojčica je bila vidno zapanjena zbog onog što joj se dešavalo pred očima i delovalo je kao da je na ivici suza. Ipak, to nije ono najproblematičnije na celom snimku. Naime, njena mama, umesto da bude potresena zbog neuspele torte, nju je prizor Elze koja izgleda kao da se davi u živom blatu toliko nasmejao, da se čak vidno upiškila naočigled svih gostiju.

Ova mlada žena nije prestajala da se smeje, dok je njena majka. a devojčicina baka, ostala zapanjena i samo nemo dodala ćerki ubrus da bi prikrila tragove mokraće na farmerkama. Zatim je skupila snagu i prozborila: "To je odvratan prizor", a njena ćerka je mokrih pantalona pokušala da se udalji iz kadra da je kamera ne bi više snimala. 

Devojčica je, s druge strane, sve vreme bila fokusirana na tortu, a zatim je tužno pitala baku "Šta se desilo s ovim?"

Snimak je izazvao salve smeha, ali i pogrdnih komentara.

- Ovo dete će morati na terapiju kad odraste.

- Zašto se mama toliko smeje? Samo zbog torte?

- Zamalo sam se i ja upiškila dok sam gledala ovo. Mislim da je torta smešnija. 

- Ovo se desi kad kupiš tortu sa Temua.

- Jadna mala devojčica.

- Sećaš se onog puta kad ti se mama upiškila na tvoj rođendan pred svima? Aaahhhhh! Dobra stara vremena... Dobra stara vremena!

- U centru pažnje zbog mokraće. 

- Kako neko može tako ležerno reći: "Obriši mokraću", kao baka - ređale su se reakcije na ovaj snimak. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)