Roditeljstvo

OVO JE NAJBRŽI TATA NA SVETU! Pokazao šta sve stigne da obavi dok beba spava, nema mu ravnog (VIDEO)

Stalno hvalimo mame, a evo šta sve može da uradi jedan otac kad mališan utone u san.

26.07.2023 19:00

OVO JE NAJBRŽI TATA NA SVETU! Pokazao šta sve stigne da obavi dok beba spava, nema mu ravnog (VIDEO)
Facebook

Kada dođe beba, tu su i one "slatke muke" kako bi ih mnogi opisali. Ipak, kada se kućni posao "nakupi" to možda i nije tako slatko, ali zasigurno da provedeno vreme sa bebom ima veću vrednost. Jedan tata je želeo da pokaže kako izgleda stvarnost kada beba dođe u dom i zbog čega ono čuveno "spavaj kada beba spava" nikako ne važi. Tako je kroz video pokazao šta sve uradi kad beba konačno utone u san. 

Ubrzan i zanimljiv video snimak postao je viralan i pokazuje kako tata, čim spusti bebu na krevet, trči niz stepenice, juri da sve pospremi, opere veš, i skloni haos koji je nastao u međuvremenu u kući. Takođe, na brzinu skuplja dečije igračke, usisava tepihe i čisti ostavu. Za kraj, pokazao je i kako izgleda njegov odmor - baca se na krevet. Taman što je zatvorio oči beba je zaplakala i za njega definitivno nema spavanja.

Ovaj tata je pokazao realne probleme sa kojima se nosi svaka majka koja želil sve da postigne i obavi što više kućnih poslova. Iako bi sve žene volele da kuća blista i da beba spava onoliko vremena koliko je potrebno za raspremanje, to je veoma često nemoguće. Shvatite da je skroz u redu i da nema potrebe da se loše osećate zbog toga. Uživajte sa svojom bebom što više možete, a sve drugo ostavite po strani.

Da ovaj video pokazuje kako izgleda stvarnost skoro svake mame govore i komentari ispod videa, evo šta su ljudi pisali:

- Doslovno tako svaki dan.

- Isti ja.

 - I ja ovako radim.

 - Koja brzina.

- Ovako je i kod mene - glasili su samo neki od komentara ispod ovog zabavnog videa

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)