Roditeljstvo

OSTAVILI SU DETE SAMO U SOBI, POSLE PAR MINUTA ZATEKLI SU PRIZOR KOJI IH JE OSTAVIO U NEVERICI: Nisu ni slitili da ovako nešto može da se desi (VIDEO)

Mališanu se pridružila "dadilja" i započela igru koja ga je potpuno opčinila.

14.05.2023 11:00

OSTAVILI SU DETE SAMO U SOBI, POSLE PAR MINUTA ZATEKLI SU PRIZOR KOJI IH JE OSTAVIO U NEVERICI: Nisu ni slitili da ovako nešto može da se desi (VIDEO)
Printscreen/TikTok/petnishi

Iako je imati ljubimca pilično zahtevan i izazovan posao, oni koji ih imaju reći da nabavite jednog i da vrede svakog truda i odricanja. Naravno, oni koji nisi pobornici ideje čuvanja životinja u stanu pronaći će dodatne razloge, poput obaveze da se čisti, nahrani ljubimac na vreme, izvede u šetnju i slično. 

Printscreen/TikTok/petnishi

Maca se igrala sa dečakom dobacujući mu krpu

Ipak, da nije tako i da postoje itekako pozitivne i lepe strane čuvanja ljubimca u kući pokazuje jedan snimak koji je pobrao simpatije na TikTok mreži. Dok se drugi roditelji brinu oko toga ko će animirati njihovo dete kada su zauzeti, ili baka i deka nisu blizu i dostupni, a plaćanje bebisiterke je zahtevno, evo kako se snalazi jedna porodica iz ovog snimka, koja pokazuje da čuvanje ljubimca može imati višestruke dobiti.

Dok roditeji odmaraju, a pretpostavlja se jedan od njih snima, njihov dečak se igra sa mačkom koja stoji na stepenicama i verovali ili ne ona ga zabavlja poput brata ili sestre dobacujući mu krpu sa stepenica. Dečaka sa snimka to beskrajno zabavlja i on na isti način uzvraća maci koja mu drži pažnju i pokazuje ogromnu spretnost. Ovaj dvojac je pokazao da može pronaći zabavu u najbesmislenijoj stvari negujući prijateljsku i toplu vezu međusobno. 

- Sam u kući -

- Ovo je toliko zabavno -

- Ako ikada budem imala dete uzeću mu mačku kao dadilju -

- Odličan prijatelj-

- Koliko je ovo slatko! - komentarisali su oduševljeni tiktokeri.

 

 

Mnogi su komentarisali da pored toga što mačka sjajno zabavlja dečaka, on razvija motoričke sposobnosti kroz trčanja za krpom, podizanja i koncentrisanja na igru sa svojim ljubimcem. Drugi su komentarisali da nema bolje zabave od igre sa mačkom i da vredi imati ljubimca poput ove mace koja će garantovano animirati vaše dete i zabaviti ga na pravi način. Radost i sreća na licu deteta je nemerljiva što se vidi i u snimku koji je lajkovalo preko 450.000 ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)