Roditeljstvo

OSTAVILA JE DETE SAMO U KUHINJI, A KAD SE VRATILA DOŽIVELA JE ŠOK! Majka podelila nestvaran prizor, pa razapeta na društvenim mrežama! (VIDEO)

Dete od oko godinu dana uživalo je u igri sa razbijenim jajima, međutim, njegova mama, koja se u jednom trenutku grohotom smejala, nije očekivala da će dobiti žestoke reakcije pratilaca na TikToku.

26.01.2023 10:01

OSTAVILA JE DETE SAMO U KUHINJI, A KAD SE VRATILA DOŽIVELA JE ŠOK! Majka podelila nestvaran prizor, pa razapeta na društvenim mrežama! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/5minutefails03

Roditelji se trude da od dana kada dobiju decu sa njima uživaju u svakom trenutku, pa zato i ne čudi što se u savremenom dobu masovno služe kamerom mobilnih telefona kako bi ovekovečili svaki detalj odrastanja mališana. Mnoga deca su pravi majstori poziranja, dok su drugi šoumeni koji ne samo da izgledaju zabavno, već pošteno nasmeju sve u svom okruženju.

Taj drugi slučaj važi za dete jedne mame koja je verovatno pokušavala da pospremi kuhinju kada je doživela nezgodu s jajima, koja su završila na podu. Budući da je sve ostavila tako da bi otišla po krpu i vodu, sa jajima na podu je samo, ali samo na trenutak, ostalo njeno dete od oko godinu dana. Ispostavilo se da je to bila velika greška.  

Naime, beba se u tih nekoliko trenutaka majčinog odsustva ludo zabavila mažući se jajima, puzeći preko njih i raznoseći ih po celoj kuhinji. U trenutku kada je majka ušetala u prostoriju, ono je pokušavalo da ustane, pa je bukvalno letelo preko poda i uporno završavalo na zadnjici. Majka je najpre doživela šok, a zatim je rešila da snimi svoje dete i zapis podeli s pratiocima na TikToku. Na snimku se u jednom trenutku čuje kako se ona smeje dok beba leti tamo vamo.    

Iako je većina korisnika popularne društvene mreže scenu okarakterisala  kao izuzetno smešnu, mnogi su majku upozorili na opasnost od povreda, poručivši joj da je trebalo da detetu pritekne u pomoć, a ne da ga snima.

- Da li ćeš mu pomoći kada bude slomilo kosti? - 

- O Bože... kako si ga ostavila da tako klizi i pada... nije zabavno! - 

- Posao gotov, dobar dečko! -

- O Bože... ona se smeje... ovo je toliko opasno! -

- Mislim da on uživa - glasile su podeljene reakcije. 

@5minutefails03 Dancing with bestie 😊😁 Newest funny baby video: https://bit.ly/3ZmBNH9 #5minutefails #funny #funnyvideo #babyfever #babylove ♬ nhạc nền - 5minutefails03

Bilo je pojedinaca koji su se našaliili da je pred mamom veliki posao i da će čitav haos morati da čisti.

Inače, na svom profilu ta mama objavljuje sve dogodovštne vezane za bebu i prati je više od 646.000 pratilaca. Beba ima i svoj jutjub kanal na kom njena mama objavljuje zabavne sadržaje. Nesumnjivo je da je devojčica budući šoumen i kraljica svih zabava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)