Roditeljstvo

IZAŠLA SAM IZ BOLNICE UZBUĐENA ŠTO VIŠE NEĆU BITI TRUDNA, a onda me je dočekala vest zbog koje sam se u trenu sledila!

Alana Haris podelila je sa celim svetom svoje nesvakidašnje iskustvo i pokrenula salve komentara.

21.11.2022 20:01

IZAŠLA SAM IZ BOLNICE UZBUĐENA ŠTO VIŠE NEĆU BITI TRUDNA, a onda me je dočekala vest zbog koje sam se u trenu sledila!
Printscreen/Tiktok/the.harris.familyy

Život je nepredvidiv i često nam donosi mnogobrojna iznenađenja. A jedno veoma zanimljivo doživela je mama Alana Haris koja je imala potpuno drugačije planove nakon što je na svet donela svoju drugu bebu, malenog Čejsa. Naime, kako je ona otkrila na TikToku, porodilište je napustila s novorođenčetom uzbuđena što više nije trudna, međutim, ubrzo je saznala vest koja ju je potpuno sledila - da će postati mama po treći put. Iako je isprva doživela šok, Alana je rešila da to prihvati kao veliki dar i spremila se za još jednu prinovu.

Alana i njen suprug Bruk su iz Kvinslenda iz Australije i pored šestomesečne devojčice Eli i jednogodišnjeg sina Čejsa imaju i starijeg usvojenog sina Džejmsa koji će napuniti četiri godine. Sada se raduju jer će deca rasti zajedno. 

Iako je uloga roditelja najlepša, ali ujedno i veliki izazov, Alana uživa u trostrukom majčinstvu, kao i u svakodnevnim aktivnostima sa decom i putovanjima. Sve to ona rado deli na TikToku.

- Da, moje ruke su pune posla, ali je srce još punije - istakla je ona u jednoj objavi.

Ta majka troje dece otkrila je da su se ona i suprug pre nekoliko godina susreli s veoma teškim periodom kada su izgubili devojčicu. Naime Alana je nakon usvajanja prvog sina ostala trudna, međutim, pošto se trudnoća iskomplikovala morala je da se porodi pre termina. Dete nije preživelo. Ipak, kao tračak nade, Alana jeubrzo  dobila Čejsa, a onda i Eli. Ne krije sreću što će brat i sestra zajedno odrastati pored njihovog starijeg brata Džejmsa.

- Sada imamo, da kažem, irske blizance (ili trojke). Jedva čekam da ih gledam kako rastu zajedno - rekla je Alana dodajući kako je sada troje dece i više nego dovoljno da bude zauzeta mama.

Iako su korisnici mreže i Alanini pratioce bili šokirani kako je razlika u godinama između dece mala, većina je bila odušljevena tom porodicom. Podrazumeva se, bilo je i onih koji su činjenicu da je ona zatrudnela bukvalno odmah posle porođaja, nazvali zastrašujućom. 

@the.harris.familyy What did everyone get up to this weekend? I just went to a baby shower and we spent the day at home today. Being a stay at home mum can be a pretty hectic some days 😩 #adayinmylife #dayinmylife #dailyvlog #vlog #sahm #mumvlog #mumsoftiktok #mumlife #2under2 #babiesoftiktok #fy #fyp ♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz

- Koja zemlja dozvoljava da ljudi na ovaj način napuštaju bolnicu? -

- Nema šanse, koliko je meseci razlike? - 

- Mislio sam da je to lutka... -

- Apsolutno preslatko -

- To sam ja. Moj sin ima 7 meseci i ja sam trudna 5 meseci - ređali su se komentari. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)