Roditeljstvo

ISPORUČILA JE PAKETE NA ADRESU, a ono što ju je tamo sačekalo promenilo joj je život! Poruku na zidu ostavila je jedna majka, snimak ostavlja bez daha!

Priča koja je zabeležena sigurnosnom kamerom pokrenula je salve reakcija, ostaćete bez reči kada shvatite šta je ova dostavljačica uradila.

04.11.2022 11:01

ISPORUČILA JE PAKETE NA ADRESU, a ono što ju je tamo sačekalo promenilo joj je život! Poruku na zidu ostavila je jedna majka, snimak ostavlja bez daha!
Printscreen/TikTok/richardb000

Svaki roditelj želi samo najbolje za svoju decu i trudi se da sve slobodne trenutke provodi sa njima. Nažalost, mnogi od njih su zbog prirode posla lišeni tih mogućnosti i imaju veoma malo slobodnog vremena pa često i za neki važan datum za dete ne mogu da budu sa njim. Jedna mama je podelila sa svima kako se u toj situaciji snašla i kako je ipak uspela da se na pravi način "iskupi" detetu što nije tu za njegov rođendan.

Naime, kamere iz doma pomenute gospođe zabeležile su jedan veoma dirljiv trenutak, ali i simpatičan gest koji je učinila dostavljačica pošiljki. Dok je ostavljala dve velike kartonske kutije pred vratima kuće gde je one trebalo da budu isporučene, sa njene leve strane joj je pogled privuklo obaveštenje koje je bilo upućeno baš njoj, to jest dostavljaču. Osoba koja je ostavila poruku najpre se izvinila zbog svega onoga što dostavljača čeka, a zatim su sledile ostale na velikom bloku koji je visio na gredi. Kako je žena cepala papire tako je shvatala šta se u stvari dešava - na njima je bilo ispisano da je jednom dečaku, odnosno njenom sinu, danas rođendan, te da mu je tim povodom ona kupila poklon

Dalje u obaveštenju ona ističe kako radi dva posla i da će zbog toga biti sprečena da sinu preda poklon. Tada je otkrila da se u jednom paketu, to jest kartonskoj kutiji, nalazi kostim Miki Mausa, crtanog junaka kog dečak mnogo voli, i koji bi trebalo da mu uruči poklon. Isto tako, žena je napomenula da je ispod otirača nalazi 200 dolara za dostavljača, čime se implicitno sugeriše da on/ona predaju dečaku poklon prerušeni u Mikija i za tu uslugu uzmu novac. 

Budući je dostavljačica pronašla novac i uverila se da nije nikakva šala, odlučila je da uradi onako kako ju je zauzeta mama zamolila. Otvorila je paket, obukla kostim i izvadila i poklon koji je trebalo da uruči dečaku kad dođe iz škole. Strpljivo je čekala pred vratima, dok se dete nije pojavilo. A onda je usledilo iznenađenje. Mališan je najpre zastao u čudu kada je ispred vrata svoje kuće video Mikija Mausa, a onda je poleteo ka njemu.  

@richardb000 She really made his day ! 🙏🏿😥⏰🎁#true story time #richvision4 ♬ original sound - Richard B

Korisnici mreže bili su oduševljeni i odmah su pohvalili gest dobroćudne dostavljačice.

- Najbolji dostavljač ikada -

- Zamisli da to nije njegova kuća -

- Preslatko -

- Neka je Bog blagoslovi -

- Ovo joj je sigurno promenilo život, zauvek će pamtiti dečaka - 

- Divna je osoba. Mogla je uzeti novac i pobeći - zaključili su korisnici mreže.

Iako su neki posumnjali u autentičnost videa i pomislili da je po sredi scenario, mnogi su poverovali u ovo imajući u vidu da roditelji danas mnogo rade i nažalost propuštaju srećne trenutke svoje dece.

Žena je, inače, zagrlila dečaka rekavši da će mu i za drugi rođendan opet nešto doneti, što je detetu izmamilo osmeh na lice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)