Ispovesti

"MOJI RODITELJI SU BILI OPSEDNUTI MOJOM NEVINOŠĆU": Mnogo decenija kasnije otkrila je njihovu tajnu i - ostala u šoku

Kako je ispričala Viktorija i njene sestre su prošle torturu kad su saznali da su bile intimne sa momcima.

17.06.2024 20:20

"MOJI RODITELJI SU BILI OPSEDNUTI MOJOM NEVINOŠĆU": Mnogo decenija kasnije otkrila je njihovu tajnu i - ostala u šoku
Društvene mreže

Viktorija Vajld je jedna od poznatijih američkih spisateljica. Odrasla je u disfunkcionalnoj porodici gde su se njeni roditelji stalno svađali. Viktorija ima i dve starije sestre koje su često bile na meti žestokih roditeljskih kritika kad su odrasle i kao devojke imale intimne odnose.

- Imala sam 12 godina kad su moji roditelji nemilosrdno vređali moje sestre nakon što su saznali da više nisu nevine. Majka je vrištala na nih, redovno im pretresala fioke i tražila kondome. Bila je protiv kontracepcije, ali i protiv se*sa pre braka, jer ostati trudan pre venčanja za njih je bio neoprostivi greh - prisetila se Viktorija.

Lake devojke

Kako je ispričala za portal Huffpost, njeni roditelji su bili opsednutu njenom nevinošću.

- Svakog dana sam morala da slušam priče o lakim devojkama koje posle ni jedan pristojan mladić neće da oženi. Kako su rasle tenzije u njihovom braku, tako je pritisak na mene bio sve veći. Kad sam imala 17 godina njihov brak se praktično raspao iako su ostali zajedno. Moj otac je po celu noć bio van kuće, majka je bila toliko mršava da su njene kolege mislile da ima rak. Ali, njihova opsesija mojom nevinišću nije popuštala - dodala je ona. 

Bez obzira na sve pritiske i kontole Viktorija je imala intiman odnos sa svojim tadašnjim dečkom Mičom mesec dana nakon 18 rođendana. Njega je bilo sramota da u prodavnici kupi kondom, pa su imali nezaštićen odnos.

- Čekajući na studentski dom za koledž bila sam u kući naših dobrostojećih, pordičnih prijatelja čija ćerka Laura je bila maturantkinja. Ona je koristila antibebi pilule. Ja sam se povremeno viđala s Mičom, a to je značilo se*s, neka hrana i gledanje televizije. Imala sam užasan strah da ću ostati trudna - dodala je ona.

U međuvremenu, njene neredovne menstruacije koje su obično bile u razmaku od oko 45 dana, postale su sve ređe.

- Jednom prilikom nisam dobila mentstruaciju 2 meseca i bila sam ubeđena da sam trudna. Sećam se kako sam piškila u opranu teglu od majoneza o odnela mokraću na kliniku. Na sreću test je bio negativan - nisam bila trudna - ispričala je Viktorija. 

Po matrici svojih roditelja upala je u toksičnu vezu u kojoj su se smenjivali vikendi sa Mičom, period očajanja i strah od trudnoće. 

- U jednom trenutku sam čak pomislila da sam u njegovom kupatilu  pobacila naše dete. Grozna, krvava masa puna ugrušaka ispala je iz mene. Kad sam to rekla Miču, on je samo slegnuo ramenima i nastavio da gleda TV. Bio je poput mog oca, a ja sam očajnički želela da me voli, zamišljala našu budućnost - iskrena je bila ona.

Međutim, ova epizoda je promenila njenu sudbinu, jer je uzela svoj život uzme u svoje ruke. 

Šok je usledio nakon što su joj preminuli roditelji. Zajedno sa sestrama je preturala po njihovim stvarima kad su pronašle, malu crnu kutiju punu dokumenata u zadnjem delu ormana.

- Gledala sam u tatin i mamin venčani list, dok su moje sestre virile preko mog ramena. Bila sam zapanjena kad sam shvatila da su se venčali u opštini četiri meseca pre nego što se rodila moja najstarija sestra. Sve tri smo u istom trenutku shvatile da su nas lagali. Ali, bilo je kasno jer njih više nije bilo - zaključila je Viktorija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)