Ispovesti

" IDEM U MANASTIR DA PRONAĐEM MIR NAKON ŠTO SU MOJI SNIMCI ISPLIVALI U JAVNOST": Atraktivna lepotica napušta industriju za odrasle zbog roditelja svog dečka

Emi Bueno ne želi više da zarađuje novac na golotinji.

22.08.2023 22:02

" IDEM U MANASTIR DA PRONAĐEM MIR NAKON ŠTO SU MOJI SNIMCI ISPLIVALI U JAVNOST": Atraktivna lepotica napušta industriju za odrasle zbog roditelja svog dečka
youtube/fanpage.it

Atraktivna lepotica iz Napulja u Italiji privukla je veliku pažnju muškaraca početkom proleća kada je usnimljena na proslavi titule fudbalskog kluba iz njenog rodnog grada. Emi Buono se pojavila maltene obnažena i u transu pokazivala svoje bujne obline. Njene fotografije su obišle ceo svet.

Dok su muškarci uživali u ovim kadrovima, porodica Eminog dečka bila je zgranuta onim što vidi. Tada je nastao skandal u porodici što ju je navelo da promeni život iz korena. Ova leptica rešila je da ode u samostan i postane časna sestra. 

Emi Buono iz Napulja u Italija, imala je veoma provokativnu karijeru pre nego što je porodica njenog dečka otkrila njene video snimke. Sada napušta posao da bi se pridružila samostanu časnih sestara. Obrisaće svoje provokativne profile na društvenim mrežama i na platformi za odrasle kako bi pronašla spokoj u manastiru. Kako prenosi Dejli Star, ova atraktivna Italijanka razmišlja da se priključi kongregaciji sestara Svetog Deteta Isusa u Sorentu 22. Kako se do pre samo nekoliko meseci zalagala za se*sualno oslobođenje, mnoge je šokirala njena odluka.

- Idem na neko vreme u manastir. Moram da pronađem malo spokoja. Žalim što sam otvorila nalog na OnliFans-u. Žao mi je što prodajem erotske video snimke. Platforma nije bezbedna.Niko me nije zaštitio jer je plaćeni sadržaj koji sam postavljala postao viralan i završio na svačijim telefonima. Neki od ovih sadržaja su svi videli. To je čak stiglo i do porodice mog dečka, stvarajući mi značajne probleme. Bila sam šokirana - ispričala je ova lepotica.

Emi je ranije učestvovala u rijalitiju i bila je svesna da je svi gledaju i da će steć veliku popularnost. Ona je rekla da nije predvidela neke od posledica. Iako voli da se „prikazuje“, počela je da se oseća nesigurno radeći to što radi.



 - Sve dok su ovi video snimci ostali na platformi, bilo je u redu, ali činjenica da su izašli i postali viralni, dostupni svima, naterala me je da shvatim stvari. Snimala sam ove video snimke radi zarade, bila sam sebična, nisam mislila ni na koga, ni na svoju porodicu ni na svoje voljene -rekla je Emi lokalnim medijima i dodala da ne zna kojim putem bi krenuo njen život da taj sadržaj nije procureo sa platforme.

Sada je rekla da bi njen novi put mogao dovesti do toga da postane monahinja.

- Danas mislim da industrija za odrasle nije pravi posao. Ova situacija me je potresla, uopšte mi nije prijala. Ja odlučujem kome šaljem sadržaj, odlučujem kome ću se prikazati. Ova situacija me je učinila veoma malom jer sam shvatila da sam povredila mnoge ljude do kojih mi je stalo. Ne želim da postanem svetica, to je sigurno, ali želim da se ogradim od ljudi koji mi sude. Srećem ljude na ulici, pričaju nepristojne stvari čak i kada sam sa majkom. Želim da uđem u manastir da pronađem malo mira i blagostanja. Neću se zakleti, ali to nije nešto što mogu da isključim s obzirom na to koliko sam jedinstvena - rekla je Emi.
 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)