Ispovesti

DEVOJKA OTKRILA DA NJEN DEČKO MENJA DONJI VEŠ SAMO KAD SE TUŠIRA i izazvala nikad žustriju raspravu! Šta je po vašem mišljenju ispravno rešenje?

Jedna tema na inernet forumu pokrenula je lavinu komentara.

28.04.2023 22:01

DEVOJKA OTKRILA DA NJEN DEČKO MENJA DONJI VEŠ SAMO KAD SE TUŠIRA i izazvala nikad žustriju raspravu! Šta je po vašem mišljenju ispravno rešenje?
pexels.com

Na društvenim mrežama je izbila nova debata o temi za koju bi većina nas verovatno mislila da ima sasvim očigledan odgovor – koliko često menjate donji veš? Debatu je pokrenula jedna žena koja je objavila tekst na Reditu nakon rasprave koju je vodila sa svojim dečkom na tu temu, jer je želela da zna ko je od njih u pravu.

shutterstock.com

Svađa među parom nastala je iz jednog netipičnog razloga

Žena je objasnila da, dok ona menja donji veš svaki dan, njen dečko tek nakon tuširanja oblači nove, a ako jednog dana odluči da se ne tušira, onda će ponovo obući donji veš koji je nosio i dan ranije.

U postu na forumu gde je devojka objavila tekst, postavljeno je konkretno pitanje: "Da li menjate donji veš i čarape svaki dan ili svaki put kada se tuširate? Svako jutro menjam donji veš i čarape, bez obzira na to da li sam se istuširala ili ne. Moj partner menja veš i čarape svaki put kada se tušira i misli da sam čudna što ih menjam svaki dan - ko je ovde čudak?"

Objava je izazvala ogromnu debatu u kojoj je učestvovalo više od 500 Britanaca koji su iznosili svoje mišljenje, pri čemu se većina njih složila da donji veš treba menjati svaki dan - a mnogi kažu da je "odvratno" ne menjati.

- Uh, on je čudak -

- Tvoj dečko je veliki čudak -

- Kako možeš to da trpiš? - samo su neki od komentara.

Shutterstock

Devojka objašnjava svom dečku da svi podržavaju njenu stranu priče i stavove o higijeni

Rasprava se veoma zahuktala i izazvala opštu raspravu. Bilo je onih koju su osudili i devojku i njene higijenske navike. Rekli su da ona jednako greši kao i njen dečko jer "bi ljudi trebalo da se tuširaju barem jednom dnevno, tako da nikada ne bi trebalo da budu u situaciji da menjaju donji veš bez tuširanja". Neki su čak rekli da se tuširaju više od jednom dnevno i da će posle svakog kupanja obući čist veš.

Jedan muškarac je u komentaru napisao: "Tuširam se svaki dan i menjam čarape, donji veš i košulju svaki dan. Zašto to neko ne bi uradio?"

Još neko je podelio: "Minimum svakog dana, i da sam se tuširao više od jednog dana, oblačio bih čist veš uz svako tuširanje".

Bilo je nekoliko onih koji se nisu složili sa tom idejom jer su istakli da je loša ideja tuširati se tako često jer može biti loše za vašu kožu, a uz to se trođi i previše vode.

- Tuširanje svaki dan je loše za vašu kožu, pa se umivam svako jutro, ali se tuširam svaki drugi dan. Čist donji veš je obavezan, a ako je bio vruć dan promeniću i donji veš kada dođem sa posla - zaključila je jedna devojka u ovoj burnoj raspravi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)