Ispovesti

ISPROBALA SAM NOVI LJUBAVNI TREND U AMERICI: Njegova žena znala je kad sam s njim i sve je prihvatila, a onda je počela da radi nešto jezivo!

Na sastanak je pristala tek kad je dobila dozvolu njegove supruge, ali na kraju nije idržala pritisak trenda poznatog po imenu "etički nemonogami".

11.04.2023 20:01

ISPROBALA SAM NOVI LJUBAVNI TREND U AMERICI: Njegova žena znala je kad sam s njim i sve je prihvatila, a onda je počela da radi nešto jezivo!
Printscreen Instagram/jana_hocking

Stručnjak za ljubavne odnose Džejn Hoking odlučila je da na sopstvenoj koži isproba novi trend "etički nemonogami". U pitanju je sve popularniji trend u Americi koji podrazumeva da oženjeni muškarac ili udata žena uz blagoslov svog bračnog partnera može da viđa druge i bude intiman sa njima. 

Kako bi se uverila na koji način to funkcioniše, Džejn je pristala na sastanak sa oženjenim tipom, ali tek kad je dobila dozvolu od njegove žene.

Otvoren brak

Kako je objasnila Džejn, sam termin "etički nemonogami" ne mora da se odnosi isključivo na supružnike koji praktikuju otvoren brak, već i slučajan se*s sa strancem.

- Pristala sam da odem na sastanak s njim tek kad sam dobila odobrenje od njegove supruge. Ali bilo je zaista čudno i neprijatno kad ga je žena pozvala dok smo večerali u restoranu da proveri da li je njihov pas nahranjen. Sličan scenario se ponovio i na našem drugom sastanku kad ga je zvala da pita da li je poneo ključ od kuće - ispričala je Džejn.

Iako se nisu krili, niti imali potrebe za tim, ona je priznala da je osećala grižu savesti što se viđa sa oženjenim čovekom.

- Primetila sam da je njegova žena počela da gleda moje objave na Instagramu i drži na oku moje internet aktivnosti. Nismo se pratile, to bi bilo previše čudno, ali sam se osećala neprijatno zbog njenog uhođenja na društvenim mrežama - dodala je ona.

Uhođenje na mrežama

Kako je priznala Džejn, iako je njen oženjeni partner imao dozvolu supruge za izlaske s drugim ženama, ona se osećala neprijatno jer je shvatila da je njegovog bračnoj partnerki važno s kim se njen muž zabavlja.

- To je kao kad odeš na nekoliko neobaveznih izlazaka s momkom, a onda proveravaš na Instagramu njegove fotke sa drugim devojkama. Vrlo brzo sam shvatila da je moje viđanje sa oženjenim tipom mnogo komplikovanje jer je njegova žena očigledno želela da zna sve detalje našeg sastanka. Zaista je bilo mnogo čudno - rekla je Džejn.

Iako ne krije da joj se oženjeni muškarac jako dopao, posle četvrtog sastanka shvatila je da je to ipak malo previše za nju.

- Shvatila sam da mi takva veza jednostavno ne odgovara i to sam mu jasno stavila do znanja. Nije se ljutio, a iskreno, uhođenje njegove žene po mrežama bilo je previše za mene, posebno što nisam bila zainteresovana za bilo kakvu ozbiljnu vezu s njim. On na profilu i dalje drži oznaku da je u otvorenom braku, ali nisam sigurna kako funkcioniše njegov odnos sa suprugom. Meni se čini da to ipak nije u redu koliko god ona pristaje da njen muž ima veze sa drugim ženama - zaključila je Džejn. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)