Ispovesti

ONA IMA 93 GODINE I TEK SADA JE POČELA DA IZLAZI: Ova simpatična baka otkriva kakve muškarce voli i savetuje devojkama od kojih da beže glavom bez obzira! (VIDEO)

Lilian Droniak ima skoro 9 milona pratilaca na TikToku, žene je obožavaju, evo i zašto.

04.05.2023 15:01

ONA IMA 93 GODINE I TEK SADA JE POČELA DA IZLAZI: Ova simpatična baka otkriva kakve muškarce voli i savetuje devojkama od kojih da beže glavom bez obzira! (VIDEO)
instagram-printscreen

Lilian Droniak (93) je postala poznata širom sveta. Na TikToku prati je zapanjujućih 8,7 miliona ljudi, a ima oko 250 miliona lajkova na svojim objavama. Ona je, međutim, postala planetarno popularna zahvaljući činjenici da je počela da izlazi na sastanke posle 25 godina života u samoći. Nema dame koja se neće složiti sa njenim veoma oštrim kriterijuma koji se tiču izlazaka sa novim muškarcem.

Ona je tako posle punih 25 godina najzad izašla sa novim partnerom koga je upoznala putem onlajn aplikacija za upoznavanje. Izgleda da susret uopšte nije prošao kako treba, budući da je iskusna Lilian odmah odbrusila šta je uočila kao prvi znak upozorenja da ovaj partner nije dobar izbor za nju.

Lilian se neizmerno obradovala kada je nedavno napunila 93 godine, a isplanirala je žurku iznenađenja. Da bi bilo malo drame, pozvala je i bivšeg partnera, a u slučaju da odluči da se ipak pojavi na njenoj rođendanskoj žurki, morala je kompletno i da se dotera.

Pre toga ona je iznela i koji je spisak kriterijuma koje treba da ima čovek da bi uopšte izašla sa njim.

- Evo šta treba da znate pre nego izađete sa mnom, zato ne trošite moje dragoceno vreme. Prvo, ne odgovaram na poruke i slične gluposti koje nisu iz mog veka. Ako želite da komuniciramo zovite me, ne pišite mi gomilu dosadnih poruka. Drugo, to što vi zovete mene ne znači da i ja sad treba da zovem vas. Nemam ja vremena za to. Dalje, morate na Instagramu da imate gomilu fotografija, poput mene. To je zato da bih procenila da li ste mi dovoljno privlačni i još bitnije, da bih se uverila da se ne krijete iza lažnih profila. Ja nikome više ne kuvam! Dakle, ti moraš da ne samo kuvaš, već bi valjalo da to bude veoma ukusno! Kada idemo na putovanja, to je isključivo avionom u prvoj klasi. Moraš da ućutiš kad ti kažem da ućutiš. Moj bivši suprug mi je samo jednom rekao da umuknem i rekla sam da je to poslednje što će u životu čuti od mene. Dakle, nikada me ne ućutkuj! - izjavila je ona, a preneo Dejli mejl.

Droniakova je objavila i brojne snimke "crvenih zastavica upozorenja", a ovo je još jedna od njih.

- Nije problem da li je muškarac visok ili nizak, ali jeste problem ako vas u startu laže u vezi sa tim. Blokirajte ga! Na početku poznanstva ga pitajte šta je u horoskopu, a ako je vodeni znak, okrenite se i opet bežite i, naravno,  blokirajte ga! Blokirajte ili ne uzimajte u obzir bilo koga čije ime počinje na Dž, recimo Džejmi, Džesi, Džejkob, samo bežite od njih! Ukoliko se ispostavi da voli golf, odmah na blok! - naglasila je Lilian.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)