Ispovesti

POGLEDAJTE ŠTA OVA LEPOTICA RADI JEDNOM RUKOM: Džun muškarci saleću sa svih strana, evo šta joj sve traže! (VIDEO)

Džemimu Džun na tiktoku prati preko 820.000 pratilaca i postigla je veliku popularnost zbog svoje harizme i sposobnosti.

10.02.2023 20:01

POGLEDAJTE ŠTA OVA LEPOTICA RADI JEDNOM RUKOM: Džun muškarci saleću sa svih strana, evo šta joj sve traže! (VIDEO)
tiktok/jemimajune

Najinteresantniji deo izlaska u klub nekima je zabava koju im priređuje barmen dok spretno i kreativno meša koktele te rukama žonglira kao da ih ima više a ne dve. Oni koji su videli kako izgleda posao konobara i barmena, naročito kada su veliki klubovi u pitanju, znaju sa kakvim se izazovima oni susreću i u kakvoj pripravnosti bi trebali da budu zbog velike gužve i neprekidnih narudžbina. 

Iako smo uglavnom navikli da nas u velikim klubovima i kafićima služe muškarci te da onako muškim i čvrstim rukama otvaraju naše piće, čini se da i lepši pol može stati sa njima rame uz rame te odmeriti svoje snage. Kako u profesionalnom otvaranju pivskih flaša, tako i u sjajnoj koncentraciji da dobro zapamte sva pića koja su im naručena i da to u svega nekoliko sekundi pripreme, žene nisu ništa manje spretne od muškaraca

Printscreen/Tiktok/jemimajune_

Tiktokerka je postala prava atrakcija na društvenim mrežama

 

Tiktokerka Džemima Džun ima posao koji bi možda mnogi voleli da rade jer je barmen u jednom klubu. Svojom atraktivnošću posebno mami poglede, ali sjajnim veštinama koje je kao konobar usavršila na najvišem nivou, te vam u par sekundi može otvoriti nekoliko flaša. 

Snimak koji je prikupio 2,1 milion lajkova pokazuje ovu atraktivnu barmenku kako otvaračem za piva, u svega tri sekunde otvara pivske flaše. Njena veština je bila i tema u jednoj emsiji gde se uživo uključila, a oduševljeni tiktokeri su joj rekli da je stvorena za taj posao.

- Najbolji barmen na svetu!-

- Ja bih to uradio tačno za pet minuta -

- Ja sam takođe barmen i ne znam da ih otvorim na ovaj način-

 

 

- Toliko si zgodna!-

- Ako postane poznata to će verovatno biti zbog otvranja piva - komentarisali su pratioci ove tiktokerke.

Većina korisnika mreže su se raspitivali za lokaciju gde devojka radi, izrazivši želju da je upoznaju, dok su drugi rekli kako su je već sreli. Mnogi su se složili da je to zaista težak posao i da zahteva kako snagu tako i brzinu, te su pohvalili kako njenu sposobnost tako i sjajan izgled po čemu je jedna od najatraktivnijih barmenki na svetu.

Džemima redovno deli sadržaje sa svog posla pokazujući sa čime se sve susreće. Iako je njen posao zahtevan i traži punu koncentraciju naročito kada su zahtevne mušterije ili ima više narudžbina koje su kompleksnije da se zapamte, ona pokazuje da se istovremeno i sjajno zabavlja na svom poslu.

 

 

Većina ljudi devojku prepoznaje sa društvenih mreža, a neretko je saleću i muškaci koji žele da uspostave kontakt sa njom. Džemima je nesumnjivo postala prava internet senzacija i mnogi su joj u komentarima obećali da će sa prvim dolaskom u njen grad svartiti u klub gde radi kako bi je upoznali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)