Ispovesti

KOŠMAR DEVOJKE IZ SINGAPURA: Prijatelj podneo milionsku tužbu zato što ga je odbila, tu se nije zaustavio (FOTO)

Nakon što je odbila da mu bude devojka direktor kompanije za dronove podneo je čak tri tužbe od kojih je jedna milionska tvrdeći da je zbog nje izgubio vredne poslove

10.02.2023 14:00

KOŠMAR DEVOJKE IZ SINGAPURA: Prijatelj podneo milionsku tužbu zato što ga je odbila, tu se nije zaustavio (FOTO)
shutterstock.com

Direktor kompanije za dronove K Kaušigan podneo je ukupno tri tužbe u Singapuru protiv Nore Tan Šu Mej zato što odbila da mu bude devojka. Nakon što mu je sud kao neosnovane odbio prve dve on je sad podneo i treću tužbu zahtevajući odštetu od 2,14 miliona evra!

 Kaušigan tvrdi da je zbog njenog odbijanja dve godine bio u depresiji, da mu je narušena reputacija kao i to da mu je propalo pet vrednih projekata.

Nora Tan je podnela kontratužbu i zahteva da joj on isplati 1.000 evra kao nadoknadu za bezbednosne kamere koje je morala da instalira na svom domu da bi se zaštitila od njega.

Tražio milione

Kaušigan i Tan upoznali su se 2016. godine i postalu su prijatelji. Tri godine kasnije on je poželeo da prijateljstvo podignu na viši nivo i da mu ona postane devojka, ali je doživeo odbijanje. Tan tvrdi da su počeli da se svađaju zbog čega je počela da ga izbegava što je dodatno povredilo Kaušigana. Prema Kaušiganovim rečima Tan ga ogovarala kod drugih ljudi što je narušilo njegovu reputaciju pa je tužio u junu 2019. i u decembru 2020. tražeći odštetu od 15.450 evra jer je navodno prekršila njihov sporazum da poboljšaju njihov odnos.

Sud je odbio ove njegove tužbe jer, kako su obrazložili, ne žele da budu deo njegovog pokušaja da Tan na silu natera da bude njegova devojka. 
Međutim, Kaušigan nije odustao pa je podneo novu milionsku tužbu tražeći da mu Tan isplati 2,45 miliona evra.

U svojoj kontratužbi Tan je demantovala veliki deo Kaušiganovih tvrdnji i naglasila da je on konstantno uznemirava. Kako je istakla, uradila sve što je mogla da mu pomogne da prevaziđe njeno odbijanje uključijući i savetovanje za isceljenje na koje je išla zajedno s njim. Međutim, to nije mnogo pomoglo a on je nastavio da je uznemirava i podnosi tužbe protiv nje.

- On meni nepotrebno uručuje sudske dokumente a nije ni pokušao da na drugačiji način izgladimo naše nesporazume. Uznemiravao me je pa sam morala da ugradim dodatne sigurnosne mere kako bih se zaštitila od njega jer mi stalno dolazi ispred kuće. Njegov cilj je da me natera da pričam s njim što ja ne želim  - navela je Tan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)