Ispovesti

ZALEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA ZBOG OVOG PRIZORA: Izronila je iz ledene vode sa ovim u rukama, svi pričaju o strašnom prizoru (VIDEO)

Influenserka Ana Galkina uživa u vodi na velikom minusu, njeno telo je neverovatno izdržljivo.

09.02.2023 10:35

ZALEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA ZBOG OVOG PRIZORA: Izronila je iz ledene vode sa ovim u rukama, svi pričaju o strašnom prizoru (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/_galkina_anna_

Iako većina nas jedva čeka zrake sunca te prvu priliku da upija toplotu i dobije bronzani ten, ima onih koji uživaju u čari ledenih zimskih dana. Većini nije strano da šetaju po hladnom vremenu i snegu te da svoju izdržljivost treniraju na taj način. I dok bi se drugi najradije u toj situaciji ušuškali u toplini svog doma uz neki čaj, influenserka Ana Galkina poznata na tiktoku kao "Ledena kraljica", iz dana u dan šokira svoje pratioce objavama na svom profilu.

Printscreen/Tiktok/_galkina_anna_

Poznata Ruskinja boravi na debelom minusu i kreira tako sadržaje

 

Među jednim od poslednjih video-snimaka koji se nalaze na njenom profilu, Ana izranja iz ledenog jezera i u rukama drži ledeni tanjir simulirajući da ispija supu. Međutim, ono što ona radi je neverovatno. Ne ispija vodu iz ledene posude koja se u njoj nakupila, već je prosipa i gricka led. U kupaćem kostimu i našminkana, mlada tiktokerka je šokirala svoje pratioce pokazavši da je izdržljiva i da prkosi svim vremenskim prilikama pa i velikom minusu.

Dok su neki pokušavali da shvate koliko joj je bilo potrebno vremena da izdrži ispod vode, drugi su pokušavali da dokuče da li je u njenim rukama staklena posuda.

- Jedini preživeli u vodi na Titaniku-

- Ne razumem kako to ljudima uspeva a da se ne smrznu -

- Ovo deluje bolno -

- Kako izgleda živeti svoj san - komentarisali su korisnici mreže.

Galkini nije prvi put da objavljuje ovakve sadržaje. Devedeset odsto objava koje koji se nalaze na njeno Tiktoku su iz ledene vode i jezerceta na zaleđenoj površini. Tiktokerka je često u bikiniju ili šortsu ne mareći za hladno vreme i nisku temperaturu te u svojim objavama pokazuje kako pravi Sneška belića boraveći u hladnoj vodi, zatim kako boksuje sa velikim Sneškom i kako izvlači iz jezerceta ribu i zaleđene figure leptira i slično.

Njene objave broje milione pregleda a šokirani pratioci svakodnevno komentarišu i pohvaljuju njenu hrabrost i odvažnost. Neki od njih priznaju kako im je nekada i kod kuće i previše hladno, te odaju Galkini priznanje za to što ona boravi u daleko hladnijim uslovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)