Ispovesti

BLIŽI SE NAŠ POSLEDNJI SAT I MORAM DA IM TE DAM: Srceparajući snimak MLADE MAJKE koja je sina dala na USVAJANJE potpuno će vas slomiti! (VIDEO)

Netipična drama oko neplanirane trudnoće tinejdžerke rezultirala je time da ova beba dobije čak dve mame koje ga obožavaju!

27.11.2022 19:01

BLIŽI SE NAŠ POSLEDNJI SAT I MORAM DA IM TE DAM: Srceparajući snimak MLADE MAJKE  koja je sina dala na USVAJANJE potpuno će vas slomiti! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/ Today

Mnogi se pitaju kako je to skupiti snage i dati dete na usvajanje i većina žena je zahvalna što nikada nije morala da se suoči sa takvom vrstom dileme. Ipak Hana Mandži je morala da donese jasnu odluku.Sve je počelo kada je sa 18 godina upoznala Kejdana i već posle par meseci otkrila je da je trudna. Međutim, ni ona ni Kejdan nisu bili spremni na brak u tim godinama. Zato su odlučili da bebu daju na usvajanje. Tragično, Kejdan je umro kada je Hana bila tačno 12 nedelja trudna. Emili i Brend Marš su izrazili želju da usvoje njenu bebu, a pred Hanom je bila netipična odluka.

Ona je ipak rešila da, šta god se desi na kraju, njena beba ipak ima snimak na kome zna koliko je voljena, pa je tako usnimila i svoj originalni video.

- Na ideju da snimim video sam došla još ranije. Onda sam u bolnici videla majke kako snimaju svoju decu i poručuju im da ih vole ili tek da bi nešto rekle, a meni se bukvalno srce cepalo na pola. Zato sam shvatila da moram da snimim taj video u kome govorim sinu koliko ga volim, želela sam da on to uvek zna -  ispričala je Hana u jednoj emisiji. 

Tog 16. marta 2016. godine rođena je beba Tajgen. Hana je imala svega 48 sati da provede sa sinom pre nego što su ga odneli od nje. Pre toga ona je snimila ovaj video.

- Tokom cele trudnoće sve što sam želela bilo je da dočekam ta dva dana u porodilištu koja ću provesti sa tobom. I sada se bliži kraj drugom danu našeg druženja. Ovu odluku donela sam zato što mislim da će druga porodica moći da ti pruži više u životu nego što bih to ikada mogla ja - čuje se sa snimka glas majke koja kroz plač snima poruku.

Ova mlada mama je, međutim, morala da donese sama sa sobom stravičnu odluku, da li da odgaja bebu potpuno sama i bez zavidne finansijske situacije, ili da je da na usvajanje ženi imena Emili, za koju je znala da je divna. To je bila odluka koju je jednostavno morala da donese. 

Prntscrn/YouTube/ Today

Par koji je usvojio bebu

 

- Kejden je znao da ni on ni ja nemamo iskustva sa 18 godina da odgajamo bebu, jer tek što smo završili srednju školu i ni dan posla ni fakulteta nismo imali. Onda je on iznenada preminuo u snu, a i pored autopsije razlog smrti ostao je nepoznat do danas. Svesno sam odlučila da sina moram da dam na usvajanje, kako bi imao život koji je bolji od onog kakvog bi imao da je ostao sa mnom. Emili mi je dozvolila da ostanem u sinovljevom životu. Koliko bi usvojitelja dozvolilo biološkoj majci da ostane u životu deteta i da drži njenu uramljenu fotografiju pored kreveta? - upitala je Hana sa knedlom u grlu.

Sve ovo bili su razlozi u prilog toga da Hana odluči da sina da Emili i njenom suprugu na usvajanje, što je i  uradila. Nastavak njenog videa posle porođaja je glasio ovako.

- Bliži se i 48. sat našeg druženja i moram da im te dam. Znaj da ću te uvek voleti, ali znaj i da će te Emili voleti podjednako kao i ja. Ona te očekuje sa nestrpljenjem i bliži se sat kad ću joj te predati. Znaj da je ona jedna predobra žena i imaćeš divan život - ispričala je Emili na snimku kroz suze. 

U studio su došli i usvojitelji malenog Tajgena koji je tada tokom snimanja emisije imao nepune dve godine, a koji su objasnili svoje iskustvo.

- Moj suprug i ja smo, nažalost, suočeni sa situacijom da ne možemo da imamo decu, što je bila naša najveća želja ikada. Kada smo krenuli sa procesom usvajanja saopštili su nam ideju "otvorenog" usvajanja što je značilo da biološka majka ostaje uključena u život bebe tokom celog njenog odrastanja. Nisam bila sigurna do samog kraja šta će Hana odlučiti, zato je trenutak kada mi ga je predala u naručje bio toliko dragocen. Hana ga viđa kad god joj to obaveze dozvoljavaju. On ne zna možda još uvek da li mu je to mama, zove je imenom ili "tetka Hana", i ubuduće će se družiti kad god to požele. Žena koja rađa decu koja se usvajaju je za nas anđeo, večno sam joj zahvalna i smatramo je delom porodice - objasnila je usvojiteljka Emili koja je sa suprugom pored Tajgena usvojila još dva dečaka.

Maleni Tajgen kome se niko nije nadao je tako postao srećniji za dve mame i dve porodice koje ga neizmerno vole.

Bonus video:

Komentari (0)