Brak i veze

DŽENIFER LOPEZ ZAREĐALA, SA BIVŠEG NA BIVŠEG: "I Mark Entoni nek se spremi, ako ovo sa Rodrigezom opet ne uspe, on je na redu!" (FOTO)

Aleks srećan što mu je nekadašnju verenicu sačekala karma!

09.09.2024 19:10

DŽENIFER LOPEZ ZAREĐALA, SA BIVŠEG NA BIVŠEG: "I Mark Entoni nek se spremi, ako ovo sa Rodrigezom opet ne uspe, on je na redu!" (FOTO)
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Bivši verenik Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez, navodno se veseli neuspehu njenog braka sa Benom Aflekom, smatrajući da joj je sudbina donela "karmu" za prošle događaje. Izvori bliski nekadašnjem bejzbol igraču tvrde da Rodrigez sa zadovoljstvom posmatra kako veza njegove bivše verenice i glumca propada.

Dženifer i Aleks su bili u vezi četiri godine, od 2017. do 2021, a poslednje dve godine bili su vereni. Par je planirao venčanje, ali su ga dva puta odlagali zbog pandemije. Ipak, veza nije izdržala pritiske, pa su u aprilu 2021. zvanično objavili da se rastaju, navodeći da su bolji kao prijatelji.

 

 

Međutim, izvori tvrde da stvari nisu bile tako prijateljske kao što su oboje prikazivali u javnosti. 

- Da vidiš Dženifer kako dobija deo karme je prilično slatko, čak i ako to Aleks ne bi javno priznao. Njegovi prijatelji znaju da je čekao da stvari između nje i Bena propadnu - otkriva izvor za In Touch Weekly.

Lopezova se nakon raskida sa Rodrigezom brzo vratila bivšoj ljubavi, Afleku, sa kojim se venčala samo godinu dana kasnije. Rodrigez je, s druge strane, nakon raskida ostao neko vreme van pažnje javnosti kada je reč o njegovom ljubavnom životu. Tek u januaru 2022. viđen je sa fitnes influenserkom Ketrin Padžet, a trenutno je u vezi sa osnivačicom brenda JacFit, Džeklin Kordeiro, s kojom je od oktobra 2022. 

- On je sada veoma srećan u ovoj vezi, ali i dalje oseća zadovoljstvo zbog situacije u kojoj se našla njegova bivša - navodi izvor.

 

 

Jedan od bliskih prijatelja bivšeg bejzbol igrača tvrdi da Rodrigez smatra kako je "izbegao metak" time što nije oženio pop zvezdu.

- I dalje gaji dosta gorčine prema njoj i oseća da je potpuno u pravu zbog toga. Iako je srećan u trenutnoj vezi, ne propušta priliku da uživa u ovom "vozu koji izmiče kontroli" kada je reč o Dženifer i Benu - dodaje izvor.

 

 

U jeku glasina o razvodu pevačice i glumca, kao i Rodrigezovoj, navodno, srećnoj vezi, osvanule su fotografije na Instagramu na kojima su Dženifer i Aleks, ruku pod ruku.

- Prema glasinama, diva iz Bronksa i Dominikanac navodno pokušavaju da obnove vezu nakon što je Jlo raskinula sa glumcem Benom Aflekom, prenose američki mediji - nalazi se u opisu fotografija, iako su mnogi njeni fanovi istakli da je reč o starim slikama, kada su Lopezova i Rodrigez još uvek bili par.

Fanovi su imali samo jedno da poruče.

- I Mark Entoni nek se spremi, ako ovo sa Rodrigezom opet ne uspe, on je na redu!

Pevačica i nekadašnji bejzbol igrač se još uvek nisu izjašnjavali ovim povodom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)