Brak i veze

NAŠEG OLIMPIJCA ŽENA JAVNO OSTAVILA POSLE SVADBE: Ali to nije sve - kraj je sasvim neočekivan

U vezi su bili šest godina, a ona ga je ponizila na društvenim mrežama.

31.07.2024 11:05

NAŠEG OLIMPIJCA ŽENA JAVNO OSTAVILA POSLE SVADBE: Ali to nije sve - kraj je sasvim neočekivan
AP Photo/Bernat Armangue

Trofejni srpski plivač Velimir Stjepanović (30) nije uspeo da se kvalifikuje za nastavak takmičenja na Olimpijadi u Parizu nakon što se nije kvalifikovao u finale na 100 metara slobodnim stilom.

Međutim, malo je poznato da je srpski trofejni sportista imao turbulentan ljubavni život i da se jedva oporavio nakon skandala koji mu je priredila supruga.

Poniženje na mrežama

Prezgodni srpski plivač se 2017. oženio sa Džesikom Oli posle šest godina zabavljanja. Zaljubljeni Velimir nije štedeo, pa je glamurozna i luksuzna svadba neodoljivo podsećala na venčanje koje su imali Kanje Vest i Kim Kardašijan.

Sve je ukazivalo na to da će njihov brak potrajati decenijama, a onda je posle samo devet meseci usledio šok - supruga ga je ponizila i javno ostavila preko društvenih mreža.

- Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljena dijagnoza retkog neurodegenerativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim, i izašla sam iz veze duge šest godina. Sedim u iznajmljenom stanu u Njujorku i ipak sam OK. Nekad se zbog toga osećam krivom. Prvi put mogu da ispričam svoju priču, a da se ne raspadnem kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj - napisala je ona.

Razvod, koji je došao kao grom iz vedra neba, iz korena je promenio život srpskog plivača. 

- Jeste bilo teško, ali evo kako ja na to gledam, prošlo je, nisam mogao da stojim i čekam da se nešto desi. Jednostavno, nije moglo da funkcioniše i kraj priče. Jeste bilo teško u tom trenutku, ali uz pomoć roditelja, ljudi oko mene, drugara i drugarice, nekako sam to rešio - rekao je Velimir Stjepanović nakon razvoda.

AP Photo/Bernat Armangue

Velimir priznaje da ga je posle razvoda spaslo plivanje

 

On nije krio da ga je razvod da se odrazio i na njegovu karijeru.

- U početku mi je bilo teško čak i da uđem u vodu i plivam. Onda je, s vremenom, plivanje počelo da mi pruža mir - isplivam se i izbacim iz sebe sve negativno, tako je to izgledalo. Nekako sam pronašao volju, a plivanje jeste ono što ja volim i tako sam i ušao u ovu priču. Sport je generalno mnogo dobar način da se izbaci nervoza, stres, trema i da se živi zdrav život - naglasio je srpski sportista. 

Podsećamo, Stjepanović je 2010. nosio zastavu Srbije na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru. Tada je osvojio dve medalje - srebrnu na 100 metara slobodnim stilom i bronzanu na 100 metara delfin. Iste godine ga je Olimpijski komitet Srbije proglasio za najuspešnijeg mladog sportistu, a naredne je na Evropskom juniorskom prvenstvu u Beogradu osvojio dve zlatne medalje.

FOTO TANJUG/ OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE

Velimir je osvajač brojnih medalja

 

Nastavio je da niže uspehe, pa se 2012. plasirao u finale na Evropsko prvenstvo u disciplini 200 metara delfin, gde je zauzeo peto mesto, kao i na Olimpijskim igrama u Londonu, gde je bio šesti u finalu, piše Pink. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)