Brak i veze

PITALI SMO VAS DA LI BISTE SE NALJUTILE NA PARTNERA AKO VAM NIŠTA NE POKLONI ZA OSMI MART: Slavica je dala odgovor u kom su se mnoge žene pronašle

Čitateljke našeg portala su, kao i uvek, bile iskrene

08.03.2024 19:22

PITALI SMO VAS DA LI BISTE SE NALJUTILE NA PARTNERA AKO VAM NIŠTA NE POKLONI ZA OSMI MART: Slavica je dala odgovor u kom su se mnoge žene pronašle
Republika

Međunarodni dan žena koji je danas obeležen u celom svetu ima posebnu tradiciju u Srbiji. Muževi, momci, braća, očevi, prijatelji i kolege trude se da dan koji je posvećen ženama obeleže darivanjem poklona. Nekad to bude cvet, nekad čitav buket, bombonjera, knjiga, parfem..., ali i šerpa, tiganj i druge potrepštine za domaćinstvo koje baš i ne odslikavaju simboliku ovog dana posvećenog ženama.

Ima i onih muškaraca koji svojim damama daju novac da same odaberu šta će kupiti za Osmi mart. Vremena kad se za ovaj praznik putovalo u šoping su za mnoge samo lepa uspomena, a čini se da je sve više onih koji svojim damama čestitaju Osmi mart "praznih ruku".

Pitali smo naše čitateljke preko Fejsbuka da li bi se naljutile na partnera ako im danas ništa ne pokloni.

shutterstock.com

Većina dama danas je dobila cveće povodom Međunarodnog dana žena

 

- Ne, neka on mene poštuje i voli 365 dana u godini, a taj dan je za mene isti kao i svaki drugi - napisala je Snježana.

- Ne, nije sve u poklonu - podsetila je Mira.

- Ne, ni ne očekujem - bila je decidna Draga. 

- Nikad se nisam ljutila. Nek smo svi zdravi i nek smo na okupu - napisala je Sanja.

- Naravno da ne. Prošli smo toliko toga, bio je za mene i iza mene u svakom teškom trenutku... Jedan dan i formalni poklon ne znači ništa - otvoreno je priznala jedna Milica.

Njena imenjakinja je, pak, napisala da se ne bi naljutila na partnera, ali da bi ga podsetila, za svaki slučaj da je danas Dan žena.

Julijana je priznala da bi joj najveći poklon bio da muškarac kojeg voli danas bude uz nju.

Odgovor koji je prikupio najviše reakcija podelila je jedna Slavica. Iskreno, iz srca, kako to samo žene umeju, čini se da je trgla i one koje imaju materijalna očekivanja od današnjeg praznika, i one skromne koje od svojih "jačih polovina" ne očekuju ništa. 

- Ne bih, ali sam ljuta na njega što nije živ, a da jeste ne bi mi trebalo ništa više - napisala je Slavica i podsetila šta je, zapravo, najveća vrednost koju dvoje ljudi dele.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)