Brak i veze

PONUDIO SE DA ISFENIRA DEVOJKU I TO ZA VREME BITNE UTAKMICE: Dok je gledao odlučujući potez nije ni primetio da joj kosa otpada, ono što uradio svi komentarišu (FOTO+VIDEO)

Pokušao je da spoji lepo i korisno, a trenutak nepažnje mogao je skupo da ga košta.

29.10.2023 19:56

PONUDIO SE DA ISFENIRA DEVOJKU I TO ZA VREME BITNE UTAKMICE: Dok je gledao odlučujući potez nije ni primetio da joj kosa otpada, ono što uradio svi komentarišu (FOTO+VIDEO)
Instagram-dsevlikyan and gsevlikyan

Opšte je poznato da muškarci vole da gledaju fudbal i retko šta ih može u tom trenutku poremetiti. Za mnoge jače polovine nema ničeg goreg nego kada usred utakmice moraju da pomažu ženi u kućnim, po njihovom mišljenju pretežno ženskim poslovima. Međutim, većina je vremenom naučila da radi dve stvari u isto vreme. Jedan snimak tako je postao rado gledan na društvenim mrežama i dobio je veliki broj pregleda.

Video počinje kadrom muškarca koji gleda utakmicu koja ide uživo na televiziji, dok u isto vreme presom za kosu fenira devojku. Ona sedi na tabureu pored njega gledajući mobilni telefon, tik ispred televizora, a ovaj momak, čini se, savršeno uspeva da radi obe stvari u isto vreme. Međutim, evo šta se dešava kada pokušamo da podelimo pažnju na dve strane, misleći da podjednake uspevamo sa lakoćom da obavimo obe.

Instagram-dsevlikyan and gsevlikyan

Muškarac koji fenira devojku i gleda utakmicu u isto vreme

Ovaj muškarac se samo na trenutak zagledao u televizijski ekran. Očigledno je bio neki odlučujući gol u pitanju. Sve vreme on drži pramen kose svoje devojke u presi za ispravljanje. Sledećeg trenutka kada je osetio da drži peglu za kosu u rukama, izgleda da je već bilo kasno. On shvata da se zagledao u ekran i da je očigledno na tren totalno zaboravio na partnerku. Njemu deluje kao da je sve u savršenom redu, a i devojka ne daje znake bilo kakve reakcije.

Madić tako opušteno nastavlja da joj presom ispravlja kosu, ali izgleda da je predugo držao jedan pramen unutar prese. Kako je nastavio sa feniranjem i pomerio presu na dole pokušavši da izvuče pramen kose, taj pramen je otpao od jačine pegle i ostao mu u rukama. Mladić zbunjeno gleda u otpalu kosu, ne znajući na trenutak kako da reguje. Međutim, on odlučuje da ne reaguje uopšte. Tako totalno bez reakcije, krišom, stavlja pramen kose u džep i nastavlja da fenira svoju devojku, kao da se ništa nije desilo.

 

 

Snimak je pregledan mnogo puta, a samo na Instagramu dobio je pola miliona sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Ali čovek koji stavlja ceo pramen kose u džep, kao da su dve dlake u pitanju.

- Ko zna koliko kose već ima u tom džepu.

- U tom džepu mora da je sva kosa, ne samo te devojke, već i bivših!

- Kao da ona neće saznati da joj fali ceo pramen kose.

- Može li neko da komentariše kako toj utakmici tu uopšte nije kraj i šta je uopšte ostalo od kose te devojke do kraja?

- Zato ja ne dam suprugu da me fenira.

- Tačno ovako bih i ja reagovao.

- Samo mu je još feniranje žene trebalo na kraju celog dana i to uz omiljenu utakmicu, kao da nije mogla sama.

- Valjam se od smeha!

- Pitam se samo šta li je na polici ispod televizora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)