Lifestyle

KUPILI SU MISTERIOZNU KUTIJU ZA 15 EVRA, a kada su je otvorili nisu mogli da veruju šta vide: Vrisnuli su od šoka, ona je prekrila lice rukama, nije mogla da gleda! (VIDEO)

"Ovo mora da je lažo", ponavljali su mladić i devojka u neverici.

19.10.2024 20:30

KUPILI SU MISTERIOZNU KUTIJU ZA 15 EVRA, a kada su je otvorili nisu mogli da veruju šta vide: Vrisnuli su od šoka, ona je prekrila lice rukama, nije mogla da gleda! (VIDEO)
tiktok/printscreen/moonivegap

Možda ćete biti iznenađeni, ali pojedini paketi koji su poručeni preko Amazona, a koji ne stignu na svoje odredište, završe u prodavnicama za izgubljene stvari i tamo se prodaju nakon nekog vremena ukoliko ih niko ne potraži. Monika, mlada žena koja je postala viralna na TikToku, posetila je jednu od ovih prodavnica u nadi da će kupiti nešto od pomenutih misterioznih paketa i u njima pronaći nešto zanimljivo. Ono što i jeste posebna čar u vezi s takvom kupovinom jeste da kupci nemaju predstavu šta paketi kriju, a nemaju pravo da ih pre plaćanja i otvore. 

U nedavnom video-snimku objavljenom na popularnoj društvenoj mreži ona je otkrila da je nedaleko od njene kuće otvorena jedna takva prodavnica i da je jedva čekala da je poseti. 


- U mom komšiluku, otvorili su prodavnicu izgubljenih paketa, a pošto smo moj dečko Andres i ja prilično radoznali, morali smo da odemo tamo da vidimo šta možemo da pronađemo - otkrila je Monika. 

Ona i njen dečko su zatim pokazali kutiju koju su odabrali i nastavili su da je otvaraju. Na nju su potrošili samo 15 evra i nisu imali pojma šta je unutra. Zbog cene su imali mala očekivanja.

- Ovo je kutija koju smo izabrali. Andres ju je zapravo izabrao jer ja nemam sreće u odabiru stvari. Prilično sam loša - rekla je ona dok je pokazivala kutiju prema kameri.

Bila je neotvorena i na njoj je još stajala Amazon etiketa.

Mladić je objasnio da je odabrao baš taj paket umesto jednog drugog jer je mogao da oseti da on sadrži još jednu kutiju unutra, pa se nadao da ima nečeg elektronskog jer na etiketi piše jedna godina garancije.

Nakon što su ga otvorili, nisu mogli da veruju šta je unutra.

 


- Ovo mora da je lažno - ponavljali su oboje uglas.

U paketu su se nalazile slušalice poznatog brenda koje bi, da su originalne, mogle da vrede na stotine evra.

- Kako divno, kako neverovatno. Verovatno su lažne, ali su veoma lepe - zaključili su, iako su delovali veoma zadovoljni paketom koji su odabrali.

Prema nedavnim podacima, procenjuje se da potrošači vrate oko 30 odsto proizvoda kupljenih na mreži. To je dovelo do razvoja novog tržišta koje se zasniva na kupovini vraćenih paketa. Inače, porast online kupovine bio je eksponencijalan poslednjih godina, delimično izazvan pandemijom Covid-19. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)