Lifestyle

PRE TRI DECENIJE UKRCALA SE NA BROD S RODITELJIMA I NESTALA: Godinama kasnije njena porodica dobija OVE slike

Pošla je na putovanje sa roditeljima i bratom, a njena majka kaže da je imala loš predosećaj koji je nije prevario.

11.10.2024 19:35

PRE TRI DECENIJE UKRCALA SE NA BROD S RODITELJIMA I NESTALA: Godinama kasnije njena porodica dobija OVE slike
Wikipedia

Ejmi Lin Bredli nestala je pre 27 godina, a njen nestanak još uvek je misterija. U tom trenutku je imala 23 godine i bila je na krstarenju sa porodicom. Jednom prilikom njena porodica je istakla da se Ejmi nije dopala ideja da idu na krstarenje, a ispostavilo se da je osećaj nije prevario.

Wikipedia

Ejmi je nekada ovako izgledala

Devojka je se ukrcala na brod 21. marta 1998. godine sa mamom, tatom i bratom. Samo tri dana nakon što su se ukrcali, stvari su dobile užasni obrt. U ranim satima 24. marta, Ejmi i njen brat Bred su se uputili u brodski noćni klub na ples. Zapisi pokazuju da se Bred vratio u njihovu kabinu oko 3:35 ujutro, a Ejmi mu se pridružila pet minuta kasnije. Braća i sestre su kratko razgovarali, a zatim su otišli ​​u krevet.

U 5:30 ujutru, njihov otac Ron se probudio, a nje nije bilo nigde. Na stolu su bila dokumenta, a na podu cipele. Nakon tog momenta, posada je svaki deo broda pregledala. Potraga je trajala četiri dana, ali Ejmi nikada nije pronađena. Vlasti su prvobitno sumnjale da je pala u vodu i udavila se. Ali, ovo je ubrzo odbačeno jer je Ejmi bila poznata kao dobra plivačica.

Nova saznanja

U mesecima koji su usledili nakon njenog nestanka, više ljudi je tvrdilo da ju je videlo. U avgustu iste godine jedan turista je tvrdio da je video Ejmi kako šeta plažom sa dvojicom muškaraca. Rekli su da je stalno pokušavala da privuče njihovu pažnju sve dok je nisu izgubili iz vida u obližnjem kafiću.

I, u januaru 1999., pripadnik američke mornarice tvrdio je da je žena u javnoj kući rekla da je Ejmi i zamolila ga za pomoć.

Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Uz pomoć veštačke inteligencije je kreirano kako bi mogla da izgleda danas

Sedam godina kasnije, 2005., njena porodica je dobila jezive slike koje su ukazivale da je ona možda bila žrtva trgovine ljudima. Slike - koje su javno objavljene nakon što su dostavljene vlastima kao "dojava" - prikazuju ženu koja jako liči na Ejmi, kojoj kao da je neprijatno dok pozira samo u donjem vešu.

Nažalost, od svih tih dojava nije bilo ništa, ali njena porodica ne odustaje.

Nude nagradu, samo da je nađu

Porodica devojke nudi nagradu od 25.000 dolara (19.700 funti) za pomoć oko ovog slučaja.

- Ustajemo svaki dan sa mišlju da ćemo možda danas naći Ejmi -  rekla je njena majka Iva Bredli.

Od tada su kreirane slike koje su obrađene uz pomoć veštačke inteligencije da pokažu kako bi mogla da izgleda danas, sa 50 godina.

Apeluju na ljude da kontaktiraju svoju lokalnu kancelariju FBI-a, najbližu američku ambasadu ili konzulat.

Porodica žene koja je nestala sa broda pre 27 godina uverena je da je pronašla fotografije svoje nestale ćerke, piše "Ladbible".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)