Vesti NESTALA JE KADA JE IMALA SAMO 16 GODINA I OTAD JOJ SE IZGUBIO TRAG - pronađena je 52 godine kasnije! Sve vreme se krila blizu kuće, a njeno objašnjenje uteraće vam strah u kosti! 12:50
Roditeljstvo PORODILA SAM SE, OTIŠLA NA TUŠIRANJE, A ONDA ŠOK - MOJE BEBE NEMA! Vriska je odjekivala bolnicom, kad su pogledani snimci kamera - JEZIVO! 10:40
Brak i veze LAŽIRAO JE SVOJU SMRT I OSTAVIO ŽENU I TROJE DECE - i to samo da bi bio s ljubavnicom iz Uzbekistana! Policija je posle više meseci otkrila nešto još ŠOKANTNIJE! 16:30
Vesti VIDELA GA JE U NOVINAMA I SHVATILA DA JE TO NJEN NESTALI BRAT: Nije ga bilo 25 godina i učinio je jeziva dela (FOTO) 14:00
Vesti DEDA JE NESTAO PRE 56 GODINA: Mislili su da je pobegao, a onda je otkrivena užasna istina - "Kada su izvukli telo znao sam da je ON po jednom detalju!" (FOTO) 21:15
Roditeljstvo MOJA ĆERKA JE NESTALA U PRODAVNICI PRE 43 GODINE - ovo je razlog zbog kog verujem da je još živa, a ovako je izgledala! (FOTO) 20:30
Vesti LETELI SU HELIKOPTEROM IZNAD SNEGA I LEDA, A ONDA UGLEDALI NEŠTO JEZIVO: Bio je to zavejani automobil - kada su shvatili šta je unutra zanemeli su od šoka! (FOTO) 18:20
Vesti HANA JE NESTALA BEZ TRAGA I GLASA, a ona su sa njenog telefona počele da stižu zabrinjavajuće poruke: Kada se u potragu uključio njen otac, desio se OBRT 19:30
Zanimljivosti DIGLA CEO SVET NA NOGE - glumica iz serije "Tračara" pronađena: Isplivali jezivi detalji, zbog ovoga je odlučila da kazni PORODICU 17:15
Zanimljivosti NESTALA ZVEZDA "TRAČARE" Glumici se danima ne može ući u trag, iz kuće nestale OVE 2 stvari - upire se prstom u muža 19:55
Vesti MOJ BRAT JE NESTAO S LICA ZEMLJE PRE 50 GODINA, a onda mi je stigla uznemirujuća razglednica! Ono što je na njoj pisalo i danas me proganja! (FOTO) 13:40
Vesti PRE TRI DECENIJE UKRCALA SE NA BROD S RODITELJIMA I NESTALA: Godinama kasnije njena porodica dobija OVE slike 21:35