Lifestyle

OTIŠLA JE NA MASAŽU I LEGLA DA SAČEKA MASERKU! Usledio je šok, osetila je teret na leđima, a zatim joj je neko strgao donji veš...

Megi Mekgauf je devojka koja je odlučila da sa svojim pratiocima na TikToku podeli više nego zaprepašćujuće iskustvo.

07.10.2024 21:45

OTIŠLA JE NA MASAŽU I LEGLA DA SAČEKA MASERKU! Usledio je šok, osetila je teret na leđima, a zatim joj je neko strgao donji veš...
https://www.tiktok.com/@maggiemcgaugh

Megi Mekgauf je žena koja je želela da ispriča svoje iskustvo sa masaže. Kako kaže, ono što joj se desilo nije mogla da predvidi, a mnogobrojni znakovi su ukazivali da nešto nije u redu. Prilikom zakazivanja masaže nije mnogo obraćala pažnju, što je, kako se ispostavilo, bila velika greška. 

https://www.tiktok.com/@maggiemcgaugh

Megi priča o svom iskustvu sa maserkom

- Otišla sam na masažu, ne znajući da je u pitanju masaža sa srećnim krajem - rekla je ona kroz osmeh.

Međutim, ubrzo potom je priznala da je odmah trebalo da primeti prvi znak.

- Javili su mi se u devet sati uveče i rekli da im nije problem da dođem u tako kasnom terminu. Trebalo je da shvatim o čemu se radi - prisetila se ova mlada žena.

Uprkos tome što joj je čitava situacija bila pomalo neobična, ona je ipak otišla i kada je stigla u salon primetila je da sve izgleda prilično staro. Videla je da unutra nema vrata, samo zavese koje su je učinile dodatno nervoznom. Ali uprkos svom osećaju, odlučila je da se skine do donjeg veša i na stomaku u ležećem položaju sačeka da uđe njena maserka. Ono što se sledeće dogodilo ostavilo je Megi užasnutu.

- Maserka je ušla i brzo pocepala moj donji veš do kolena. Doživela sam šok i tako istraumirana sam se zapitala šta se dešava - ispričala je Megi.

Maserka je zatim skinula tanak čaršaf kojom je Megi bila pokrivena i skočila na nju.

https://www.tiktok.com/@maggiemcgaugh

Megi je pomešala salone prilikom zakazivanja i doživela neviđenu neprijatnost 

Dok je njena zadnjica bila potpuno otkrivena, brzo je shvatila šta će se desiti. Povukla je donji veš preko zadnjice i rekla ženi da se samo fokusira na ramena. Maserka je delovala zbunjeno, ali je nastavila sa masažom ramena za koju je Megi rekla da je bila odlična. Sve je ostalo na tome. 

Megi je dodala da će sledeći put kada bude planirala da provede dan za sebe, ponovo proveriti veb-stranicu koja navodi salone za masažu sa srećnim krajem kako ne bi napravila istu grešku. 

 - Reći ću da je srećan kraj za mene bio odlazak - zaključila je Megi.

Njen video sa zanimljivom ispovešću ubrzo je postao viralan na njenom TikTok nalogu i ima više od 15 miliona pregleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)