Lifestyle

ONA JE NAJBIZARNIJA SVETSKA REKORDERKA: Kad otvori usta svi poskoče od šoka! (VIDEO)

Pogledajte zbog čega je ova mlada žena ušla i u Ginisovu knjigu rekorda.

01.10.2024 21:55

ONA JE NAJBIZARNIJA SVETSKA REKORDERKA: Kad otvori usta svi poskoče od šoka! (VIDEO)
Jam Press / Jam Press / Profimedia

Britani Lakajo je objavila jedan video koji je postao viralan jer otkriva svoju "supermoć" – jezik dug neverovatnih 7,9 cm. Ali tu se njena neverovatna priča ne završava - ona je postala Ginisova rekorderka i po tome što je ponosna vlasnica najšireg jezika na svetu.

Taj neobični svetski rekord postavljen je ovog leta i nastavlja da izaziva veliku pažnju.

Jam Press / Jam Press / Profimedia

Britani je oborila svetski rekord za najširi jezik

Britanina prijateljica prvi put je primetila njen ogromni jezik, pa je ona i odlučila da ga izmeri. Otad ga ponosno pokazuje na svim društvenim mrežama, što joj je i donelo veliku popularnost. 

Inače, prethodni rekord za najširi jezik iznosio je 7,3 cm. Kada je saznala svoj rezultat, Britani je odmah kontaktirala Ginisove svetske rekorde (GWR) kako bi zvanično prijavila svoj neverovatni prirodni talenat.

- Kada ljudima pokažem jezik, većina je šokirana i smeje se. Dobijam smešna pitanja, ali jedem i pijem kao i svi drugi. To mi nikada nije stvaralo probleme- izjavila je Britani koja je iz Hjustona, Teksas, u intervjuu za What's The Jam.

Britani je ranije ovog leta zvanično postavila rekord, a Ginisova knjiga rekorda je potvrdila njen uspeh. Na društvenim mrežama podeljen je snimak u kom Britani pokazuje jezik i to kako njime podiže čokoladicu i koristi lenjir. Na taj način je svima dokazala njegovu širinu.

Neobična priča o Britaninom jeziku privukla je pažnju javnosti i postavila je nova pitanja o mogućnostima ljudskog tela, kao i o neobičnim rekordima koji često izazivaju divljenje, ali su i predmet zabave.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)