Lifestyle

KONOBARICA SA KOSMETA JE POKORILA SVET: SA 15 godina otišla od kuće, danas ima milione i spada u 100 najuticajnijih

Nedavno je pronašla i sreću u ljubavi.

25.08.2024 10:00

KONOBARICA SA KOSMETA JE POKORILA SVET: SA 15 godina otišla od kuće, danas ima milione i spada u 100 najuticajnijih
Borde-Da Silva/Bestimage/Profimedia

Pevačica Dua Lipa je pre dva dana proslavila 29. rođendan. Do sada je osvojila tri Gremija i sedam nagrada Brit, a nalazi se na listi 100 najuticajnijih osoba 2024. godine prema izboru časopisa Time. Karijeru je započela u Londonu gde je i rođena, a rodom je sa Kosova.

Dua Lipa je rođena u Londonu, a sa 11 godina su se vratili na Kosovo. Kada je napunila 15 tražila je od roditelja da se vrati u London kako bi započela karijeru pevačice. Oni su joj dozvolili, a na početku je živela kod porodičnog prijatelja, a takođe je i radila u kafiću kao konobarica da bi mogla sebe da izdržava.


Takođe, o njenom uspehu govore i nagrade. Ova pevačica je dobila i nagradu za "Najboljeg brinatskog solo izvođača", "Najboljeg britanskog novog izvođača", "Singl godine", "Muzički video godine"...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Prema poslednjim saznanjima i na ljubavnom planu joj ide dobro. Ona je našla novog momka i to nakon kraha sa 14 godina starijim. Kako je preneo Page Six u pitanju je glumac Kalumu Tarner koji je mlada zvezda. Za vezu se saznalo kada su zajedno viđeni na premijeri jednog filma, a da emocije među njima postoje bilo je i više nego jasno. Izvori bliski ovom paru su potvrdili romansu.

Njihova veza je još uvek sveža, ali i ozbiljna. Pre malo više od mesec dana, ona je na Instagramu potvrdila informaciju da su zajedno. Objavila je dve fotografije sa njim i time pokazala da uživaju u ljubavi. To je prvi put da su priznali vezu na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)