Lifestyle

KADA NIJE KOMENTARISALA SLIKU NA FEJSU, SHVATILI SU DA NEŠTO NIJE U REDU: Obili joj kuću i zatekli STRAŠNU scenu!

Pre dve godine dogodio se tragičan slučaj.

22.08.2024 13:50

KADA NIJE KOMENTARISALA SLIKU NA FEJSU, SHVATILI SU DA NEŠTO NIJE U REDU: Obili joj kuću i zatekli STRAŠNU scenu!
Facebook

Kejti Gof je obično bila aktivna na društvenim mrežama, ali ne i tog Božića 2022. godine. Njena porodica je postala zabrinuta kada nije mogla da dođe do nje, nije odgovarala ni na pozive ni na poruke. U panici, njena majka Elejn Bič upala je u njen dom u Rojtonu, u Velikom Mančesteru, gde je 16. decembra zatekla Kejti koja ne reaguje.

Nažalost, ona se ubila, a njena majka je tada dala izjavu stranim medijima:

- Nismo mogli da je dobijemo ceo dan. Njena ćerka je tog dana bila u poseti Deda Mrazu i čekali smo da prokomentariše njenu fotografiju sa njim na Fejsbuku, ali nije ostavila nikakav komentar. Provalili smo u kuću i našli je. Bio je to potpuni šok. Sve je držala u sebi.

Ona je bila poznata kao "zelena diva" zahvaljujući svojoj ljubavi prema bojama. Prijatelji su rekli da ih je nosila svaki dan i čak je bila sahranjena u zelenom kovčegu, piše The Sun.

Facebook

Ova žena se ubila 2022. na Božić

- Gde god je išla, imala je zeleno - rekla je Elejn i dodala:

- Nokti su joj bili ofarbani u zeleno, obukla se u zeleno, sve što je želela da radi bilo je zeleno. Nemam pojma odakle je došlo, ali sav pribor u njenoj kući bio je zelen.

Kejti je opisana kao "veoma smešna" osoba koju su voleli njena porodica, prijatelji i kolege. Iza nje je ostala ćerka koja je imala samo dve godine kada je umrla.

Sada, njena ćerka je počela da postavlja pitanja.

- Prošle nedelje me je pitala kako joj je umrla mama - rekla je Elejn i dodala:

- Kaže da želi svoju mamu kad god vidi Kejtine slike. Imamo fotografije po celoj kući. Bio je to poražavajući šok za nju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)