Lifestyle

VEĆ SU NA PRVOM VIĐENJU URADILI "SIMBOL VEČNOSTI": Umesto drugog dejta, sramno ju je izdao i uradio NEOPROSTIVO

Ovo joj je ostao nauk za ceo život.

24.07.2024 16:25

VEĆ SU NA PRVOM VIĐENJU URADILI "SIMBOL VEČNOSTI": Umesto drugog dejta, sramno ju je izdao i uradio NEOPROSTIVO
TikTok-meowinthehat

Kora Hejz (22) iz Melburna, Australije, doživela je neočekivani obrt nakon što je letela iz Birmingema kako bi se sastala sa Džekom. Naime, ova devojka je otkrila ovog momka na onlajn sajtu za upoznavanje

Neočekivano, njih dvoje su se odmah povezali na prvom sastanku, kao i da su “kliknuli” na prvu. Komunikacija i hemija su bile toliko snažne, da su čak došli na ideju da oboje urade te večeri identične tetovaže limuna. Fotografisali su se širokih osmeha i isprepletanih ruku. Mnogi su već na osnovu same fotografije mogli da naslute njihove leptiriće u stomaku.

Kora je radnica u maloprodaji, a nalazila se na putovanju Evropom, kada je putem onlajn sajta započela dopisivanje sa Džekom, posle čega je usledio, mislila je, sudbonosni susret. Oduševljeni trenutnom povezanošću, a njih dvoje su uveliko planirali drugi sastanak nakon što Kora završi svoje putovanje po Engleskoj.

Ova devojka je tako potrošila 165  evra za let iz Birmingena u Edinburg za drugi sastanak. Međutim svega par dana pre puta, Džek je počeo da se distancira i na kraju je potpuno prekinuo kontakt, optuživši ovu devojku da je “previše napadna”. Kora je ipak odlučila da odleti u Škotsku, uprkos tome što nije poznavala nikog drugog tamo.

- U panici sam ostala bez smeštaja i nisam znala šta da radim. Na kraju sam pronašla smeštaj u hostelu gde sam upoznala dve devojke koje su takođe dobile iste tetovaže limuna i prekinule priče za koje su mislile da imaju budućnost - istakla je ona, a o tome je pisao i Daily Mail.

Džek je kasnije priznao da je izmislio “porodične probleme” kako bi izbegao susret s Korom, priznavši da je bio preplašen zbog mogućnosti da bude povređen jer ona živi u Australiji. Kora je podelila svoje iskustvo na TikToku, i rekla je da joj je povratak u Edinburg bio osnažujući i da je naučila važnu lekciju o samopouzdanju i vrednosti.

- Način na koji te neko tretira je odraz njega samog, a ne tebe. Moraš znati svoju vrednost - odgovroila je Kora, dodajući da je uprkos ovoj neprijatnoj situaciji i dalje uživala u Edinburgu i nastavila da koristi sajt za druženje kako bi upoznala nove ljude.

Kora sada tetovažu limuna vidi kao simbol prijateljstva i osnaženja, dok će za Džeka ostati podsetnik na njegovo loše ponašanje. 

- Nikada me neće zaboraviti zbog te tetovaže - rekla je Kora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)