Telo

NOVI TREND koji gel na noktima baca u drugi plan! Da li biste ikada ovo stavile na ruke i noge?

Metode uređivanja noktiju se usavršavaju iz dana u dan, a ovo je jedna za kojom su devojke na društvenim mrežama poludele.

30.08.2022 18:00

NOVI TREND koji gel na noktima baca u drugi plan! Da li biste ikada ovo stavile na ruke i noge?
Printscreen/TikTok/therealgelnail

Sećate se plastičnih veštačkih noktiju koje su punile police kozmetičkih radnji kada su se pojavile i svi su hrlili da za kratko vreme imaju velike nokte? Nije bilo važno da li se iza njih kriju lepi ili pak izgrickani nokti, bilo je važno da su oni savršeno prekrivali svaki potencijalni nedostatak, a ruke su činili ženstvenijim i lepim. Ukoliko bismo ih na sve to i prelakirale, oni su dobijale novi izgled i oduševljavali sve oko nas.

U moru trendova za manikir u međuvremenu se pojavila metoda izlivanja noktiju, kao i gel-lak koji kozmetičarke vešto nanose tako da oni deluju poput prirodno negovanih. Mnogi su mislili da će se eksperimentisanje tu završiti, međutim, novi snimci koji obilaze Internet pokazuju da se pojavljuju novi trendovi. Među njima je i jedan koji podrazumeva da odlaženje kod kozmetičara nije najneophodnije jer stvar možete uzeti u svoje ruke.

Snimak koji je preplavio društvene mreže pokazuje da gel za nokte polako menjaju već gotovi samolepljivi dodaci, verovatno od silikona, koji se kupuju u pakovanju. Oni se samo prilepljuju za odgovarajući nokat i po želji seku, a krajni proizvod je savršeno oblikovana nokatna ploča. Nalepnice su idealne za kratke nokte, pa se tako prilagođavaju. Završna faza je podgrevanje nokta mini ručnom lampicom, kako bi se dodatak fiksirao. Takođe, po ukusu se mogu i farbati.

Korisnice TikToka bile su oduševljene tim izumom, ali i radoznale gde mogu da ga pronađu. Većina njih se složila da tako sređeni nokti izgledaju sjajno i da je ta metoda mnogo praktičnija od lakiranja noktiju. Neke je, međutim, zainteresovalo kako na kraju skinuti dodatke.

Ispostavilo se da je i to veoma lako. Naime, devojka sa snimka je objasnila da je potrebno samo premazati spoljašnji deo nokta bezbojnim lakom za nokte, a kada se on osuši samo odstraniti dodatak, počevši sa odstranjivanjem po ivici nanetog laka turpijom. Vrlo lako će se, tvrdi ona, i dodatak skinuti zajedno sa bezbojnim lakom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)