Telo

SEO JE U AUTOMOBIL PORED SUPRUGE, A ONDA JU JE POGLEDAO: Istog trena mu je pozlilo, vrisnuo je od šoka i umalo nije povratio! (VIDEO)

Mnogi su reakciju ovog muškarca nazvali epskom, evo i zašto.

23.10.2024 21:00

SEO JE U AUTOMOBIL PORED SUPRUGE, A ONDA JU JE POGLEDAO: Istog trena mu je pozlilo, vrisnuo je od šoka i umalo nije povratio! (VIDEO)
instagram-thecrazyhillbillygaming

Ma koliko mnogi muškarci bili maljavi, izgleda da se to u njihovom slučaju podrazumeva kao odlika jačeg pola. S druge strane, pogotovo od kako je kozmetika uznapredovala poslednjih decenija, za žene je postalo krajnje nedopustivo da se negde pojave dlakavih nogu, ruku, nausnica, a posebno pazuha. Jedna žena rešila je da proveri reakciju svog supruga, pa je nalepila lažne dlake ispod pazuha, a snimak je postao prava senzacija na društvenim mrežama. 

Muškarac koji i sam ima dužu kosu i bradu seda u atombil i to noseći samo odelo sa tregerima na golo telo. Njegova supruga namerno diže ruke ne bi li mu privukla pažnju, a trenutak kada ugleda duge dlake ispod njenog pazuha je epski. Žena je kamerom sve zabeležila, kao i njegov zapanjen i zgrožen izraz lica, ali i vrisak kada je prvi put primetio šta to njegova supruga navodno "uzgaja".

On uporno pita suprugu zašto nije obrijala pazuh, ali ona ga podseća da se poslednjih nekoliko dana nije osećala dobro i da je to glavni razlog. On je nežno miluje po ruci i dalje ne skrećući pogled sa njenog pazuha iz koga izviruju dlake. 

instagram-thecrazyhillbillygaming

Seo je u autombil, pa mu pozlilo od prizora ispod ženinog pazuha

- Ne vidim u čemu je problem, danas mnoge žene odustaju od brijanja, pogotovo pazuha - nastavila je ona ozbiljnog izraza lica.

Muškarac je miluje po ruci kao da se priseća da joj nije bilo dobro, ali baš u tom trenutku mu se smučilo od ponovnog prizora, pa kreće da pljuje semenke koje je imao u istima i deluje kao da će svakog trenutka povratiti, dok se jednom rukom pridržava za grudi i zaista izgleda kao da mu je pozlilo.

On potom predlaže da joj ipak donese majicu da je obuče kako se dlake ne bi videle. Žena insistira da ne želi da menja stajling, ali budući da je pretila opasnost da mu ponovo pozli, ovaj čovek izlazi iz automobila kako bi joj našao majicu. 

- Da li me je on to nazvao dlakava? - stoji u opisu snimka.

Objava je odmah naišla na veliki broj reakcija.

-  I on ima dlake ispod pazuha, zašto je to samo odvratno kod nje?

- To je odvratno kod oba pola! Volela bih da svi obriju sve dlakave delove tela.

- Apsolutno se slažem, ali način na koji mu je muka kad to vidi, iako on ima dlakave pazuhe, je apsurdan.

- Kako može njemu biti odvratno kod nje, a ne i kod sebe?

- Umirem od smeha! Rekao je da će joj nabaviti majicu!.

- Njegove grudi su skroz otkrivene, bradavice mi bulje u lice kroz ceo video... a brine se za njene pazuhe? A šta je sa njegovim pazuhom?

- Gledao je dlake kao da će se pomeriti. Njegovi izrazi lica su najbolji.

- Izgleda odvratno, nije pogrešio! 

- Njegova reakcija je smešna. Njegov želudac se okrene kad vidi ženske dlake, a njegov pazuh je isti. Zašto žene ne bi osećale isto kad vide muškarca sa šumom ispod ruke? 

- To je prava ljubav - ređale su se reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)