Telo

DIZAJNERKA POKAZALA DEKOLTE DO PUPKA, GOLA LEĐA I NAJBOLJU ZADNJICU: Samo ona ovako izgleda u maloj crnoj haljini (FOTO)

Grmi krajem četvrte decenije i posle troje dece!

22.09.2024 22:30

DIZAJNERKA POKAZALA DEKOLTE DO PUPKA, GOLA LEĐA I NAJBOLJU ZADNJICU: Samo ona ovako izgleda u maloj crnoj haljini (FOTO)
Instagram-diline_dresses

Dijana Radonjić (38), poznatija kao Dijana Dilajn, je dizajnerka i vlasnica salona širom Srbije, a njena pojava malo koga ostavlja ravnodušnim. Ona je sa oduševljenjem najavila da će se po prvi put njeni modeli haljina naći i na Nedeji mode u Milanu. Budući da niko bolje od nje ne izgleda u njenim kreacijama - sama sebi je najbolja reklama. Kao neko ko se često fotografiše i predstavlja svoje modele, to uvek podrazumeva i reprezentativan izgled.

Ovog puta ponela je malu crnu haljinu koja je uvek pun pogodak. Haljina je bila jedna od onih koje su namenjene samo najzgodnijim i najsmelijim damama, budući da je dekolte bukvalno do struka. Kreacija je ili od svile ili satena, a crna boja joj dodatno daje glamuroznu notu. 

Toaleta se potom spuštala ravno do zemlje, prateći liniju tela, a kao vrhunac svega, cela leđa su otvorena. Materijal je bio delimično nabran u predelu zadnjice stvarajući efekat većih oblina. Dijana je pozirala poput pravog profesioanlca, dok je dugu kosu podigla u visoku punđu, a kreacija je istakla sve njene adute.

 

 

- Hvala svima koji su uz mene. Ogromna svar je biti deo Nedelje mode u Milanu, a još veća dobiti ovako pozitivne kritike i velike ponude. Jedva čekam da vidite celu reviju i nove modele koji su fantastični. Sledeća revija je London, Njujork ili Pariz. Idemo ka zvezdama - poručila je Dijana.

Istog trena usledila je salva pohvala, kako za Dijanin uspeh, tako i za njen besperkoran izgled. 

Podsećamo, dizajnerka ima troje dece, bliznakinje Andreu i Niku, dok je sa novim partnerom dobila i sina Vuka. Osim što je poznata po svom biznisu, popularna je i po brzoj i velikoj transformaciji nakon obe trudnoće. Iako se u prvoj zbog blizanačke trudnoće ugojila malo više nego u drugoj, ona se viška ubrzo rešila i vratila u svoje minijaturne veličine garderobe. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)